Euforia Cuisine / Tagliatelle cu fructe de mare si rosii mozaic
Publicat pe 03.01.2011 la 23:33 Actualizat pe 07.01.2011 la 17:32
Bucatarul Michele de la restaurantul cu acelasi nume din Onesti prezinta in cadrul emisiunii Euforia Cuisine o reteta rapida de paste cu fructe de mare.
Preparare: Intr-o tigaie incinsa se pune putin ulei de masline si in ea se aureste putin usturoi. Apoi se adauga si ceapa verde, iar dupa cateva secunde si fructele de mare. Se adauga si rosiile taiate in 4, se caleste putin si se stropeste cu un pic de vin alb. Se condimenteaza cu sare de mare si piper proaspat macinat. Spre final se adauga si tagliatellele fierte, dar si putin patrunjel verde si ulei de masline.
Pofta buna!
Urmareste Euforia Cuisine de luni pana vineri, orele 16:00, 16:45 si 17:30, doar pe canalul Euforia tv!