Euforia Cuisine / Tagliatelle cu hribi si homar
Publicat pe 21.02.2011 la 17:39 Actualizat pe 21.02.2011 la 17:43
Iulia Creanga si John, de la restaurantul Class din Bacau, au pregatit la Euforia Cuisine o reteta de paste cu fructe de mare, mai exact tagliatelle cu carne de homar.
Preparare: se pune homarul la fiert, 7-8 minute in apa fierbinte, apoi se pun si pastele la fiert, 4-5 minute. Intre timp se incinge ulei intr-o tigaie si se pune la sotat jumatate de ceapa medie tocata marunt.
Se adauga doi catei de usturoi zdrobiti, dar si hribii si se amesteca bine, iar dupa un minut se adauga vin alb, pentru aroma. Se mai lasa un pic si se pune apoi o lingura de smantana dulce si se presara apoi sare, piper, dupa care se adauga si busuioc uscat.
Se pun apoi desupra sosului tagliatellele fierte la inceput si se presara putin patrunjel verde, pentru culoare si gust. La final de tot se scot pastele pe farfurie si se asaza ddeasupa homarul fiert la inceput. Pofta buna!
Urmareste Euforia Cuisine de luni pana vineri, orele 16:00, 16:45 si 17:30, doar pe canalul Euforia TV!