Euforia Cuisine / Tigale cu usturoi
Publicat pe 28.12.2010 la 23:33 Actualizat pe 29.12.2010 la 01:51
Bucatarul Nicolai pregateste in cadrul emisiunii Euforia Cuisine o reteta ce poate servi atat ca gustare, cat si ca garnitura alaturi de altceva.
Preparare: Se curata cartofii si se dau pe razatoare. Se storc un pic in pumni si se pun intr-un castron. Intr-o tigaie se pune putin ulei de masline la incins. Se curata si usturoiul de coaja si se da si el pe razatoare si se pune peste cartofi. Apoi se adauga si un ou intreg si se amesteca bine. Se pune si putin ulei de masline pentru aroma.
Se pune din compozitie in boluri mici sau in cercuri pentru a le da o forma rotunda, apoi se pun la prajit pe ambele parti. Apoi se scot pe o foaie absorbanta, iar deasupra li se pune cate o felie de branza topita. Langa, se pun cateva felii de rosie si putina smantana lichida.
Pofta buna!
Urmareste Euforia Cuisine de luni pana vineri, orele 16:00, 16:45 si 17:30, doar pe canalul Euforia tv!