Euforia Cuisine / Tocanita traditionala de vita cu oregano
Publicat pe 14.03.2011 la 14:57 Actualizat pe 14.03.2011 la 15:24
Chef Cezar a realizat la Euforia TV o reteta de tocanita romaneasca traditionala, insa infuzata cu o puternica aroma de oregano.
Preparare: Se incinge o tigaie cu ulei de masline, apoi se taie in bucati mai mari o bucata de pulpa de vita, care se pun apoi la rumenit.
Intre timp se taie ceapa in bucati mai mari, un ardei gras rosu la fel, se zdrobeste o capatana de usturoi, si se taie rondele un morcov mare. Acestea se pun imediat langa carne, restul de legume mai raman deoparte.
Se taie apoi cubulete si o rosie, care va fi adaugata la final. Se presara piper negru macinat peste carne si se adauga o crenguta de cimbru si cu oregano uscat, din abundenta.
Dupa 10 minute se adauga si restul de legume taiate la inceput, se pune capacul si se lasa inca 10 minute. La final se pun si rosiile, apoi se adauga patrunjel si sare si se mai amesteca putin. Pofta buna!
Urmareste Euforia Cuisine de luni pana vineri, orele 16:00, 16:45 si 17:30, doar pe canalul Euforia TV!