Euforia Cuisine / Turnedo din muschi de vita cu ciuperci
Publicat pe 16.11.2010 la 23:40 Actualizat pe 16.11.2010 la 23:52
Chef Cezar pregateste in cadrul emisiunii Euforia Cuisine o reteta delicioasa de friptura de carne, acompaniata de legume scaldate in sos de smantana.
Prepare: Ciupercile nu se spala, ci se cojesc de pielita, se curata de alte impuritati. Intr-o tigaie se pune uleiul de masline la incins. Se taie partea verde a cepei si se pune la calit. Se taie si gogosarul rondele si se pune peste ceapa. Se taie cubulete si o bucatica de telina si se adauga la calit, iar peste ea se pun ciupercile taiate mare. Se soteaza si se adauga smantana, sare si piper. La sfarsit se pune si dovlecelul taiat julien si mararul.
Pasul urmator: Muschiul de vita se curata de pielita, se pipereaza si se prajeste pe ambele parti in ulei de masline.
Finalizare: Pe o farfurie se pun legumele cu sos, se rade un pic de parmezan, iar deasupra lor se asaza bucata fripta de carne. Se decoreaza cu putin patrunjel si o rosie cherry.
Pofta buna!
Urmareste Euforia Cuisine de luni pana vineri, orele 16:00, 16:45 si 17:30, doar pe canalul Euforia TV!