Mamaliga prajita cu branza si cascaval

Publicat pe 08.02.2013 la 14:49

Fierbe apa cu sare. Cand incepe sa clocoteasca incepe si pune malaiul putin cate putin, amestecand continuu.

Tine la foc mic mamaliga aproximativ 30 de minute. Cand se desprinde de peretii ceaunului se rastoarna pe un tocator de lemn si se lasa la racit. Se taie bucati dreptunghiulare de mamaliga si se tavalesc prin amestecul de ou cu faina, sare si piper si apoi se prajesc in ulei incins.

La final se presara cu branza si cascaval din belsug.

foto: gatindcumira.blogspot.ro

În articolul

Mamaliga prajita cu branza si cascaval

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Fiica de 24 de ani a lui Gabi Balint a ajuns vedetă pe Tik Tok. Denisa Balint este model şi şi-a dat fanii peste cap
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x