Medalion de somon cu sos salsa

Publicat pe 25.08.2010 la 20:33 Actualizat pe 25.08.2010 la 22:32

Medalion de somon cu sos salsa

Intr-o tigaie se pune la prajit susanul, pentru ca acesta sa elibereze ulei. Fileul de somon se stropeste cu zeama de lime (lamaie verde) si se da cu ghimbir proaspat, ras fin. Se pune apoi la prajit, intr-o tigaie unsa cu ulei de masline - doua minute pe o parte, doua pe cealalta. Dupa ce s-a facut, pestele se da prin semintele de susan si se baga apoi la cuptor, la 200 de grade, pentru patru minute.

Sparanghelul se taie in bucati de 3-4 centimetri, se pune la fiert, iar dupa cateva minute in apa fierbinte se soteaza in tigaie, in unt si usturoi. Se face apoi un sos salsa, din rosii maruntite, usturoi pisat, patrunjel tocat, ulei de masline, sare si piper.

Pofta buna!

În articolul

Medalion de somon cu sos salsa

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 ianuarie 2025. Gemenii sunt sfătuiți să scoată altruismul la iveală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unei şoferiţe după ce a fost trasă pe dreapta, azi noapte, de poliţişti: "E prima oară, de aceea am avut aşa emoţii"
a1.ro
Florin Salam, internat în spital! Soția manelistului le cere tuturor să se roage pentru el
HelloTaste.ro
Ciorbă de cartofi cu pipote de pui. Rețetă pentru un prânz consistent
Catine
Zodii care s-ar putea să aibă nevoie de bani până la finalul lunii ianuarie 2025. Nativii care au nevoie de sprijin financiar
useit.ro
Tesla a depășit Audi în 2024. Câte vehicule a vândut în 12 luni
as.ro
Ion Ţiriac, anunţul momentului despre lovitura de proporţii dată de David Popovici! Ce s-a întâmplat după controversa uriaşă în care a fost implicat
MediCOOL
Cum poți preveni osteoartrita. Ce poți face pentru a-ți adapta stilul de viață
Spynews
Cum va arăta nunta lui Kamara și a Gabriellei Nastas. Cântărețul și-a cerut iubita în căsătorie în noaptea de Revelion
DeParinti
Importanța timpului personal pentru părinți: cum să te relaxezi mai des
MediCOOL
Efectele adverse ale consumului zilnic de ovăz. Ce se întâmplă dacă mănânci în exces această cereală
HelloTaste
Chateaubriand. Cea mai fragedă friptură de vită, după o rețetă franțuzească
x