Mexic: Masitas De Puerco Fritas
Publicat pe 21.02.2013 la 13:39 Actualizat pe 21.02.2013 la 13:46
1. Sareaza si pipereaza carnea.
2. Freaca bucatile de carne cu mujdeiul de usturoi
3. Toarna sucul de portocale peste carne si las-o la marinat aprovimativ 3 ore in frigider.
4. Scurge excesul de suc.
5. Intr-o tigaie mare, la foc mediu, incinge un strat de ulei de aproximativ un centimentru si aseaza bucatile de carne fara sa se atinga una de alta. Mareste focul deoarece procesul de fierbere al uleiului o sa fie oprit de carnea rece si prajeste bucatelele pana devin rumene
6. Cand temperatura uleiului creste, lasa focul mai mic si continua sa prajesti carnea, pe toate partile, aproximativ inca 10 minute.
7. Dupa ce s-au prajit, pune-le pe hartie de copt, in cuptor, la 200 de grade Celsius pana prind o crusta crocanta.
Se servesc imediat cu fasole neagra si orez si cu sos de usturoi.
sursa: www.food.com
foto: whstoneman.blogspot.ro