Muschi de vita cu legume si sos salsa
Publicat pe 25.08.2010 la 12:04 Actualizat pe 25.08.2010 la 13:11
Primul pas: tocarea marunta a ardeiului, a rosiilor, a dovleceilor. Apoi, se trece la sotarea ardeiului si a dovleceilor, rosia lasandu-se cruda, intr-un bol separat. Se face apoi dressingul, din ulei de masline, otet normal, chilli, o lingurita de miere si una de sos worchester.
Ardeii sotati se scot intr-un bol si se toarna peste ei cateva linguri din dressingul proaspat realizat. Intr-o tigaie, se pune ulei de masline apoi se adauga la prajit bucata de muschi de vita.
Se incepe aranjarea farfuriei: se pune bolul cu sosul de salsa intr-o parte, in alta se adauga dovleceii sotati, se asaza un pat de rucola si de felii de cartofi, iar, la final, dupa ce e gata, se pune in mijloc si bucata de muschi de vita, care a fost si flambata in putin coniac.
Pofta buna!