Naut picant

Publicat pe 25.02.2014 la 14:35 Actualizat pe 25.02.2014 la 14:26

Naut picant

Se pune ulei la incins intr-o tigaie wok (vas de gatit folosit foarte des in China), dupa care se adauga pentru prajire ceapa taiata in cuburi mai mari. Se presara un praf de sare si se soteaza timp de 2-3 minute.

Se adauga in wok bucatile de chilli, semintele de mustar si cele de chimen, dupa care se soteaza amestecul pentru inca 2 minute.

La final, se toarna peste compozitia din wok boabele de naut impreuna cu boiaua, scortisoara si uleiul de masline. Preparatul se mai tine pe foc inca un minut. Se mai poate adauga sare, in functie de preferinte.

Nautul picant se poate servi atat fierbinte, cat si la temperatura camerei.

sursa foto: trialx.org

În articolul

Naut picant

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 ianuarie 2025. Gemenii sunt sfătuiți să scoată altruismul la iveală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unei şoferiţe după ce a fost trasă pe dreapta, azi noapte, de poliţişti: "E prima oară, de aceea am avut aşa emoţii"
a1.ro
Florin Salam, internat în spital! Soția manelistului le cere tuturor să se roage pentru el
HelloTaste.ro
Ciorbă de cartofi cu pipote de pui. Rețetă pentru un prânz consistent
Catine
Zodii care s-ar putea să aibă nevoie de bani până la finalul lunii ianuarie 2025. Nativii care au nevoie de sprijin financiar
useit.ro
Tesla a depășit Audi în 2024. Câte vehicule a vândut în 12 luni
as.ro
Ion Ţiriac, anunţul momentului despre lovitura de proporţii dată de David Popovici! Ce s-a întâmplat după controversa uriaşă în care a fost implicat
MediCOOL
Cum poți preveni osteoartrita. Ce poți face pentru a-ți adapta stilul de viață
Spynews
Cum va arăta nunta lui Kamara și a Gabriellei Nastas. Cântărețul și-a cerut iubita în căsătorie în noaptea de Revelion
DeParinti
Importanța timpului personal pentru părinți: cum să te relaxezi mai des
MediCOOL
Efectele adverse ale consumului zilnic de ovăz. Ce se întâmplă dacă mănânci în exces această cereală
HelloTaste
Chateaubriand. Cea mai fragedă friptură de vită, după o rețetă franțuzească
x