Pârjoale de cartofi cu sos de usturoi

Publicat pe 18.02.2014 la 15:39

Călește ceapa în ulei și las-o puțin la răcit. Fierbe cartofii în coajă și trece-i prin mașina de tocat împreună cu ciupercile și usturoiul. Adaugă sare și piper, după gust, chimen și griș. Formează apoi chiftele mari, dă-le prin făină și pune-le la prăjit în ulei încins.

Între timp, zdrobește usturoiul și freacă-l ca pe maioneză cu ulei și sare. Adaugă puțină apă și servește cu el pârjoalele.

În articolul

Pârjoale de cartofi cu sos de usturoi

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 11 aprilie 2025. A venit timpul ca Berbecii să ia atitudine. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Care au fost urmările după ce Ponta şi-a inundat ţara, în 2014, pentru a scăpa Serbia. Fost premier a fost numit ulterior consilier al lui Aleksandar Vucic
a1.ro
Cum arată mormântul Laurei Stoica la 19 ani de la teribilul accident. Mama ei a făcut parastas: „La cimitir la ea nu ajung des”
HelloTaste.ro
Piure de cartofi cu sos de leurdă. Rețetă savuroasă și hrănitoare
Catine
Cozonac de post cu suc de portocale. Rețeta delicioasă care te va cuceri
useit.ro
Primul sistem de operare creat de Bill Gates și Paul Allen poate fi descărcat de oricine acum: „E cel mai cool cod pe care l-am scris vreodată
as.ro
Românul celebru care a renunţat la tot şi s-a apucat de asigurări: „Erau oameni mizerabili”
MediCOOL
Cum se tratează cicatricile post-acneice. Care sunt cauzele acestor simptome dermatologice
Spynews
Karmen Minune s-a confruntat cu probleme de sănătate în Asia Express! Concurenta a alergat cu perfuzia în mână: ”Am avut frisoane”
DeParinti
Rețete de mâncăruri vegetariene pentru copii
MediCOOL
Semnele expunerii cronice la soare. Ce poți face pentru a-ți proteja pielea
HelloTaste
Ciorbă de ștevie cu lobodă și leuștean
close
x