Pernite cu branza de vaci

Publicat pe 17.04.2013 la 16:29 Actualizat pe 17.04.2013 la 16:43

Se amesteca mierea cu laptele in care s-a fiert vanilia si cu drojdia si se lasa 15 minute deoparte.
Se bat ouale cu zaharul pana cand se spumeaza si apoi se adauga untul si iaurtul.
Peste faina se adauga laptele in care s-a incorporat drojdia si apoi amestecul de oua si se omogenizeaza intreaga compozitie.
Se lasa la crescut timp de 40 de minute.
Se intind foi care se taie in patrate. Acestea se umplu cu un amestecul de branza si se acopera cu cele 4 colturi. Se unf cu ou si lapte si se aseaza la cuptor.
Se coc la 180 de grade Celsius pentru 20.25 de grade.
Se pudreaza cu zahar si se servesc cu dulceata sau se pudreaza cu ciocolata cand inca sunt calde si se servesc asa.
foto: http://www.petitchef.ro
În articolul

Pernite cu branza de vaci

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 ianuarie 2025. Racii au o stare foarte bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cât câştigă un nepalez angajat la un supermarket din România: "Cel mai greu este drumul spre muncă"
a1.ro
Florin Salam, internat în spital! Soția manelistului le cere tuturor să se roage pentru el
HelloTaste.ro
Ciorbă de cartofi cu pipote de pui. Rețetă pentru un prânz consistent
Catine
Zodii care au nevoie de o schimbare în viața lor. Nativii care sunt sfătuiți să facă asta în perioada următoare
useit.ro
Tesla a depășit Audi în 2024. Câte vehicule a vândut în 12 luni
as.ro
Cât de frumoasă este Adina Maria, femeia cu care Cristi Tănase este în proces de divorţ: „Unii aleg să se piardă în vicii!”
MediCOOL
Cum poți preveni osteoartrita. Ce poți face pentru a-ți adapta stilul de viață
Spynews
Cum va arăta nunta lui Kamara și a Gabriellei Nastas. Cântărețul și-a cerut iubita în căsătorie în noaptea de Revelion
DeParinti
Importanța timpului personal pentru părinți: cum să te relaxezi mai des
MediCOOL
Efectele adverse ale consumului zilnic de ovăz. Ce se întâmplă dacă mănânci în exces această cereală
HelloTaste
Chateaubriand. Cea mai fragedă friptură de vită, după o rețetă franțuzească
x