Piept de pui cu grapefruit
Publicat pe 01.09.2010 la 17:08 Actualizat pe 01.09.2010 la 17:19
Mihai, bucatar-sef la restaurantul Rossetya din Bucuresti, a venit la Euforia Cuisine pentru a pregati o reteta a localului, piept de pui cu grapefruit.
Preparare: bucata de piept de pui se spala bine, se usuca apoi se taie in doua parti mari, fiecare parte apoi urmand a avea cate doua incizii, pentru feliile de grapefruit. Separat, intr-o tava metalica ce urmeaza sa intre la cuptor, se pun la baza doua felii mari de grapefruit, cu tot cu coaja. Bucatile de piept de pui se ung cu miere apoi se asaza peste feliile mare de grapefruit din tava.
Apoi, in inciziile facute de-a latul pieptului de pui se introduc felii decojite de grapefruit. Se stoarce o jumatate de grapefrit peste preparatul asezat in tava, se asezoneaza cu sare si cu piper, apoi se da la cuptor.