Pui tikka masala

Publicat pe 04.04.2013 la 11:43 Actualizat pe 05.04.2013 la 12:10

Se caleste ceapa cu ardeii si apoi se adauga pasta de usturoi si ghimbir. Se adauga rosiile maruntite, garam masala, turmenicul, zaharul si se mentine pe foc pentru inca 3-4 minute.
In paralel carnea de taie cubulete si se rumeneste. Cand este gata se adauga peste sosul obtinut anterior si se mai adauga iaurtul si patrunjelul.
Se mai lasa 10 minute pentru a se patrunde gusturile.
Se serveste cu orez aromat cu anason si cardamom.
foto: www.thepioneerwoman.com
În articolul

Pui tikka masala

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 23 februarie 2025. Racii pierd bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Valul de ger care a transformat România în polul frigului din Europa. Temperaturile scad şi mai mult
a1.ro
Imagini sfâșietoare de la înmormântarea lui Andrei Perneș.Cine sunt foștii concurenți de la Mireasa care îl conduc pe ultimul drum
HelloTaste.ro
Pârjoale moldovenești. Una dintre cele mai populare rețete tradiționale
Catine
Cele mai răbdătoare zodii. Află dacă te numeri printre ele
useit.ro
Cercetătorii români au făcut o descoperire care poate rescrie istoria Europei. Ce au găsit în Munții Carpați
as.ro
Ianis şi Elena Hagi vor fi părinţi! Veste uriaşă în familia „Regelui”, la şapte luni de la nuntă
MediCOOL
Xantelasma: de ce apar puncte de grăsime pe pleoape și cum pot fi eliminate
Spynews
Ți se rupe sufletul! Tatăl lui Andrei Perneș de la Mireasa, în lacrimi! Nu s-a putut desprinde de sicriu / FOTO
DeParinti
Încercarea de a rămâne însărcinată te copleșește: iată cum poți gestiona situația
MediCOOL
Medic oncolog: E dovedit științific că micul dejun poate preveni cancerul de colon în rândul tinerilor
HelloTaste
Cheesecake cu sos de afine. Desert cremos, parfumat și irezistibil
x