Rasol de stiuca cu legume

Publicat pe 16.08.2010 la 15:43

Rasol de stiuca cu legume

Inca o reteta delicioasa de peste din Delta Dunarii: rasol de stiuca.
Preparare: Se umple o oala cu apa, se adauga putin ulei si boabe de piper, dafin si sare. Dupa aceea se pun legumele la fiert.
Maioneza se pune intr-un vas si deasupra albusul de ou, mustar, patrunjel si marar. Se amesteca si se toarna putina zeama de lamaie.
Pestele se taie in bucati si se pune apoi la fiert, in vasul cu legume si se adauga vin alb. Se lasa inca 15 minute la fiert.
Se serveste apoi pestele alaturi de cartofi fierti si sosul de la maioneza cu verdeata.
Pofta buna!

În articolul

Rasol de stiuca cu legume

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 ianuarie 2025. Racii au o stare foarte bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unei şoferiţe după ce a fost trasă pe dreapta, azi noapte, de poliţişti: "E prima oară, de aceea am avut aşa emoţii"
a1.ro
Florin Salam, internat în spital! Soția manelistului le cere tuturor să se roage pentru el
HelloTaste.ro
Ciorbă de cartofi cu pipote de pui. Rețetă pentru un prânz consistent
Catine
Zodii care au nevoie de o schimbare în viața lor. Nativii care sunt sfătuiți să facă asta în perioada următoare
useit.ro
Tesla a depășit Audi în 2024. Câte vehicule a vândut în 12 luni
as.ro
Ion Ţiriac, anunţul momentului despre lovitura de proporţii dată de David Popovici! Ce s-a întâmplat după controversa uriaşă în care a fost implicat
MediCOOL
Cum poți preveni osteoartrita. Ce poți face pentru a-ți adapta stilul de viață
Spynews
Cum va arăta nunta lui Kamara și a Gabriellei Nastas. Cântărețul și-a cerut iubita în căsătorie în noaptea de Revelion
DeParinti
Importanța timpului personal pentru părinți: cum să te relaxezi mai des
MediCOOL
Efectele adverse ale consumului zilnic de ovăz. Ce se întâmplă dacă mănânci în exces această cereală
HelloTaste
Chateaubriand. Cea mai fragedă friptură de vită, după o rețetă franțuzească
x