Reteta de Paste: miel cu cartofi zdobiti
Publicat pe 23.04.2011 la 18:19 Actualizat pe 23.04.2011 la 18:20
Friptura de miel traditionala se face in cateva ore, dar daca alegi bucati portionate, fara os, carnea e gata intr-un sfert de ora. Cu o singura conditie: sa folosesti o tigaie nonaderenta de calitate.
Preparare:
1. Se face un sos amestecand impreuna mustarul, otetul si mierea. Se intinde cate o jumatate de lingurita pe fiecare fileu si se asezoneaza bine, lasand deoparte sosul ramas.
Se intinde pesmetul pe o farfurie si se presara coaja de lamaie. Se da carnea prin acest amestec pana cand este acoperita. Se incinge uleiul intr-o tigaie nonaderenta si se prajeste mielul pana devine crocant si facut in interior, in jur de 7 minute pe fiecare parte.
2. Intre timp, se fierb cartofii in apa cu sare in jur de 10 minute pana se inmoaie, adaugand broccoli in ultimele 5 minute. Se scurg de apa si se paseaza impreuna.
Citeste si Good Food Romania