Reteta de post a zilei: mic-dejun elvetian

Publicat pe 20.04.2011 la 17:15 Actualizat pe 20.04.2011 la 17:19

Mic-dejunul elvetian a devenit renumit in lumea intreaga pentru combinatia speciala de fructe uscate, condimente si arome - totul pentru a crea un inceput de zi perfect, gustos si plin de vitamine!

Preparare: Amestecati intr-un bol toate ingredientele, iar intre timp puneti pe foc intr-o oala doua cani de apa, la incins.


Cand apa fierbe, dati focul mic si adaugati ingredientele amestecate, puneti un capac si lasati asa timp de 6-7 minute, pana cand apa se absoarbe.


La final luati de pe foc si mai lasati vasul acoperit inca doua minute apoi serviti. Pofta buna!

În articolul

Reteta de post a zilei: mic-dejun elvetian

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x