Reteta de post a zilei: mic-dejun elvetian

Publicat pe 20.04.2011 la 17:15 Actualizat pe 20.04.2011 la 17:19

Mic-dejunul elvetian a devenit renumit in lumea intreaga pentru combinatia speciala de fructe uscate, condimente si arome - totul pentru a crea un inceput de zi perfect, gustos si plin de vitamine!

Preparare: Amestecati intr-un bol toate ingredientele, iar intre timp puneti pe foc intr-o oala doua cani de apa, la incins.


Cand apa fierbe, dati focul mic si adaugati ingredientele amestecate, puneti un capac si lasati asa timp de 6-7 minute, pana cand apa se absoarbe.


La final luati de pe foc si mai lasati vasul acoperit inca doua minute apoi serviti. Pofta buna!

În articolul

Reteta de post a zilei: mic-dejun elvetian

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 octombrie 2024. Taurii eu nevoie de sfaturi. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Metoda prin care putem verifica dacă un produs de Black Friday chiar a fost redus
a1.ro
Cine sunt nașii lui Iancu Sterp și ai Denisei. Ileana și Claudiu Voicu, apariție spectaculoasă la nunta finilor
HelloTaste.ro
Tocăniță de pui cu smântână. Ingredientele care o fac delicioasă
Catine
Horoscopul lunii noiembrie 2024. Este o perioadă plină de energie profundă pentru nativi
useit.ro
Numerele pe care le folosesc hackerii. Nu răspunde la apelurile care au aceste prefixe, sfătuiesc experții
as.ro
Ce face acum fiica Ronei Hartner, la un an de la moartea mamei sale! Dezvăluirea sorei regretatei artiste: „Îi respect dorinţa”
MediCOOL
Exerciții fizice pentru menopauză. Ce recomandă antrenorii de fitness
Spynews
Primele imagini cu Iustina și Cornel de la Insula Iubirii, alături de fetița lor! Fostul concurent a devenit tată pentru a cincea oară | FOTO
DeParinti
Transpirația la copii: de ce apare și ce poți face
MediCOOL
Vaccinarea anti-HPV: cine poate face vaccinul care previne cancerul de col uterin
HelloTaste
Rețetă delicioasă de orez cu lapte și unt. Sfaturi utile pentru un gust deosebit
x