Reteta de post a zilei: naut marinat in ardei rosu, lamaie si patrunjel

Publicat pe 27.05.2011 la 17:30

Reteta de post a acestei zile de vineri vine din Italia si este o combinatie inedita plina de vitamine pe baza de naut fiert. Pofta buna!

Preparare (90 minute):


Puneti nautul la fiert in apa, alaturi de cartof, usturoi si tulpinile de la patrunjel si aduceti la fierbere, apoi dati focul mic, puneti capacul si lasati cam o ora si jumatate.


Intre timp, realizati dressingul din ulei de masline, frunze de patrunjel tocate si zeama de lamaie si curatati ardeii iuti de seminte.


Dupa ce s-a inmuiat nautul, scurgeti-l bine si aruncati cartoful, usturoiul si tulpinile de patrunjel.


Amestecati bine nautul cu acest dressing si serviti-l cald, fie pur si simplu, fie alaturi de un peste la gratar. Pofta buna!

Foto: isogina.com

În articolul

Reteta de post a zilei: naut marinat in ardei rosu, lamaie si patrunjel

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 ianuarie 2025. Racii au o stare foarte bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cât câştigă un nepalez angajat la un supermarket din România: "Cel mai greu este drumul spre muncă"
a1.ro
Florin Salam, internat în spital! Soția manelistului le cere tuturor să se roage pentru el
HelloTaste.ro
Ciorbă de cartofi cu pipote de pui. Rețetă pentru un prânz consistent
Catine
Zodii care au nevoie de o schimbare în viața lor. Nativii care sunt sfătuiți să facă asta în perioada următoare
useit.ro
Tesla a depășit Audi în 2024. Câte vehicule a vândut în 12 luni
as.ro
Cât de frumoasă este Adina Maria, femeia cu care Cristi Tănase este în proces de divorţ: „Unii aleg să se piardă în vicii!”
MediCOOL
Cum poți preveni osteoartrita. Ce poți face pentru a-ți adapta stilul de viață
Spynews
Cum va arăta nunta lui Kamara și a Gabriellei Nastas. Cântărețul și-a cerut iubita în căsătorie în noaptea de Revelion
DeParinti
Importanța timpului personal pentru părinți: cum să te relaxezi mai des
MediCOOL
Efectele adverse ale consumului zilnic de ovăz. Ce se întâmplă dacă mănânci în exces această cereală
HelloTaste
Chateaubriand. Cea mai fragedă friptură de vită, după o rețetă franțuzească
x