Reteta de post a zilei: naut marinat in ardei rosu, lamaie si patrunjel
Publicat pe 27.05.2011 la 17:30
Reteta de post a acestei zile de vineri vine din Italia si este o combinatie inedita plina de vitamine pe baza de naut fiert. Pofta buna!
Preparare (90 minute):
Puneti nautul la fiert in apa, alaturi de cartof, usturoi si tulpinile de la patrunjel si aduceti la fierbere, apoi dati focul mic, puneti capacul si lasati cam o ora si jumatate.
Intre timp, realizati dressingul din ulei de masline, frunze de patrunjel tocate si zeama de lamaie si curatati ardeii iuti de seminte.
Dupa ce s-a inmuiat nautul, scurgeti-l bine si aruncati cartoful, usturoiul si tulpinile de patrunjel.
Amestecati bine nautul cu acest dressing si serviti-l cald, fie pur si simplu, fie alaturi de un peste la gratar. Pofta buna!
Foto: isogina.com