Reteta de post a zilei: supa de mazare si praz
Publicat pe 10.06.2011 la 18:10
Reteta de post a acestei zile de vineri combina in principal mazarea si prazul pentru a obtinerea unei supe usoare, delicioase, de vara. Pofta buna!
Preparare:
Se spala bine mazarea inmuiata, se adauga cartoful curatat, se acopera cu apa si se pune totul la fiert.
Taiati pe lungime firele de praz apoi maruntiti-le. Incalziti putin ulei de masline intr-o tigaie inalta si puneti prazul si usturoiul, tocat si el fin, la sotat. Dupa un minut se adauga mazarea si cartoful fierti, se pun si 600 ml de supa si se fierbe totul timp de 15 minute. Se asezoneaza cu sare si cu piper.
In acest moment decideti daca doriti ca supa sa fie servita asa, sau facuta crema, cu ajutorul unui blender. La final se toarna putin ulei de masline extravirgin peste fiecare portie servita. Pofta buna!
Foto: reimanpub.com