Reteta de post a zilei: tofu iute sotat
Publicat pe 12.04.2011 la 02:31 Actualizat pe 12.04.2011 la 02:33
Calciu, magneziu, fier si vitamina C - iata doar cateva dintre avantajele retetei de post de astazi care aduce in prim-plan branza vegetala tofu. Pofta buna!
Preparare:
Taiati ciupercile in patru si lasati-le deoparte. Scoateti bucata de tofu pe un servetel de hartie pentru a i se mai absorbi din lichid, apoi taiati-o in cubulete de un centimetru.
Tineti putin in apa calduta algele marine, pentru a se umfla, apoi scurgeti-le bine.
Intre timp, puneti o oala cu apa (150 grame) la incins si adaugati ciupercile taiate, ghimbirul, algele marine, ceapa verde, vinul si tofu, dati focul mic, puneti capacul si lasati timp de 10 minute.
Dupa acest interval adaugati sosul de soia, ardeiul iute, sare si piper si mai tineti inca 5 minute. Pofta buna!
foto: amazonaws.com