Reteta de post a zilei: tofu iute sotat

Publicat pe 12.04.2011 la 02:31 Actualizat pe 12.04.2011 la 02:33

Calciu, magneziu, fier si vitamina C - iata doar cateva dintre avantajele retetei de post de astazi care aduce in prim-plan branza vegetala tofu. Pofta buna!

Preparare:


Taiati ciupercile in patru si lasati-le deoparte. Scoateti bucata de tofu pe un servetel de hartie pentru a i se mai absorbi din lichid, apoi taiati-o in cubulete de un centimetru.


Tineti putin in apa calduta algele marine, pentru a se umfla, apoi scurgeti-le bine.


Intre timp, puneti o oala cu apa (150 grame) la incins si adaugati ciupercile taiate, ghimbirul, algele marine, ceapa verde, vinul si tofu, dati focul mic, puneti capacul si lasati timp de 10 minute.


Dupa acest interval adaugati sosul de soia, ardeiul iute, sare si piper si mai tineti inca 5 minute. Pofta buna!


foto: amazonaws.com

În articolul

Reteta de post a zilei: tofu iute sotat

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

Cele mai noi

Happy People • la 01:19
Allisson Lozz, protagonista din “În numele iubirii”, renunță la cariera din cinematografie. Declarațiile actriței cu privire la motivul care a împins-o să ia această decizie
Happy People • la 00:48
Actorul din Rebelde, Roberto 'Puck' Miranda, s-a stins din viața la vârsta de 60 de ani
Happy People • ieri la 14:55
Dovada vie că talentul se transmite din familie. Marjorie de Sousa a lansat o piesă de Crăciun alături de fiul ei, Matias.
Happy People • ieri la 12:32
Aracely Arambula a descoperit elixirul tinereții. Cum arată la 45 de ani frumoasa actriță de telenovele
Happy People • ieri la 12:23
Sunt două dintre cele mai frumoase artiste ale Mexicului: Anahi și Maite Perroni pozează împreună pentru coperta unei celebre reviste
Happy People • pe 29.11 la 02:11
Tânărul actor Emre Bey, Arda din „Ține-mă de mână”, face parte din distribuția unui nou serial turcesc