Reteta de post a zilei: vinete pe grill marinate in cimbru si chilli
Publicat pe 21.04.2011 la 13:35 Actualizat pe 21.04.2011 la 13:36
Reteta de post a zilei de joi aduce in prim-plan vinetele, care, chiar daca nu sunt in sezon, pot fi gasite in magazine. Facute pe grill, alaturi de condimente, vinetele sunt o gustare extraordinara. Pofta buna!
Preparare: Taie vanata in felii de grosime medie apoi asterne-le pe o farfurie cu sare, timp de 30 de minute, pentru a scapa de surplusul de apa din ele.
Dupa acest interval se ung cu ulei de masline si se pun pe tigaia grill incinsa, 3 minute pe ambele parti.
Se scot apoi intr-un bol, se amesteca impreuna cu chilli uscat si cu cimbru, piper, apoi se acopera vasul si se lasa o ora la marinat.
Pot fi servite asa sau alaturi de carne de miel la gratar, in ziua Pastelui. Pofta buna!