Reteta pentru gratar: somon cu sos de unt si lamaie
Publicat pe 18.07.2011 la 14:30 Actualizat pe 18.07.2011 la 14:33
Daca vara aceasta vei iesi des la gratar, poti alterna retetele de mici si carne de pui sau porc cu peste proaspat, servit cu legume.
Preparare:
1. Amesteca intr-un bol untul, sucul de lamaie, cimbrul, sarea si piperul intr-un bol mic. Amesteca bine si da deoparte.
2. Adauga spanacul intr-o oala mica de apa clocotita, opareste-l si apoi scoate-l la scurs. Pune-l pe un platou si acopera-l cu o folie pentru a-l mentine cald.
3. Pregateste gratarul. Unge o tava de aluminiu cu ulei si pune peste la prajit, cu pielea in jos si jumatatile de rosii. Presara piper. Gateste pentru 4 minute.
4. Pune rosiile pe farfurie. Ia pestele din tava, indepartandu-i pielita. Pune spanacul langa rosii si deasupra sa asaza fileul de peste. Pune sosul peste peste si decoreaza cu felii de lamaie.
Foto: emergingbrandsmarketing.com