Reteta vegetariana: portocale cu sofran

Publicat pe 13.04.2011 la 19:35

O alternativa interesanta la salata de fructe proaspete sunt cele usor marinate, ce isi pastreaza prospetimea, insa capata o aroma noua.

Preparare:


Pentru a segmenta portocalele, taie cate o felie subtire de la ambele capete ale portocalelor. Pune-le pe un fund de lemn si inlatura coaja, taind-o fasii cu un cutit.


Apoi tine fiecare portocala deasupra unui bol si taie felii una cate una, scotandu-le din membrana alba. Folosind un mojar, zdrobeste zaharul impreuna cu sofranul si presara pudra obtinuta peste portocale.


Acopera si lasa la macerat in frigider cam jumatate de zi. Apoi tine feliile de portocale la temperatura camerei inainte de a fi servite.


Reteta adaptata de pe bbcgoodfood.com

În articolul

Reteta vegetariana: portocale cu sofran

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 ianuarie 2025. Racii au o stare foarte bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unei şoferiţe după ce a fost trasă pe dreapta, azi noapte, de poliţişti: "E prima oară, de aceea am avut aşa emoţii"
a1.ro
Florin Salam, internat în spital! Soția manelistului le cere tuturor să se roage pentru el
HelloTaste.ro
Ciorbă de cartofi cu pipote de pui. Rețetă pentru un prânz consistent
Catine
Zodii care au nevoie de o schimbare în viața lor. Nativii care sunt sfătuiți să facă asta în perioada următoare
useit.ro
Tesla a depășit Audi în 2024. Câte vehicule a vândut în 12 luni
as.ro
Ion Ţiriac, anunţul momentului despre lovitura de proporţii dată de David Popovici! Ce s-a întâmplat după controversa uriaşă în care a fost implicat
MediCOOL
Cum poți preveni osteoartrita. Ce poți face pentru a-ți adapta stilul de viață
Spynews
Cum va arăta nunta lui Kamara și a Gabriellei Nastas. Cântărețul și-a cerut iubita în căsătorie în noaptea de Revelion
DeParinti
Importanța timpului personal pentru părinți: cum să te relaxezi mai des
MediCOOL
Efectele adverse ale consumului zilnic de ovăz. Ce se întâmplă dacă mănânci în exces această cereală
HelloTaste
Chateaubriand. Cea mai fragedă friptură de vită, după o rețetă franțuzească
x