Reteta zilei: bulete din carne de crab si porumb in sos de chili
Publicat pe 23.05.2011 la 16:36 Actualizat pe 23.05.2011 la 16:38
Petreceti putin mai mult timp in bucatarie si cheltuiti mai putin! Meniul thai al Sarei Cook este simplu si totusi special pentru o masa in doi.
Preparare:
1. Se asaza faina, oul, usturoiul, coditele de coriandru si 1/3 din cantitatea de porumb intr-un robot. Se paseaza pentru a obtine o pasta. Se adauga la acest amestec carnea de crab cu porumbul ramas, o parte din ceapa verde si se asezoneaza.
2. Se amesteca ingredientele pentru sos. Se tapeteaza o tava cu servete de hartie. Se incalzeste uleiul intr-o cratita grea, nonaderenta. Uleiul este gata atunci cand un cub de paine devine auriu in 30-40 de secunde. Cu ajutorul unei lingurite se iau portii din amestec si se prajesc in uleiul fierbinte pentru 2-3 minute. Se asaza pe servetul de hartie cand sunt gata. Se pastreaza calde. Buletele se servesc presarate cu ceapa verde alaturi de sos.
Citeste si Good Food Romania!