Reteta zilei: piept de pui cu varza si susan
Publicat pe 19.05.2011 la 15:56
Reteta de astazi are influente asiatice (ghimbir, coriandru, susan) insa se bazeaza pe doua ingrediente foarte comune: pieptul de pui si varza. Pofta buna!
Preparare (30 minute):
Pregateste ingredientele conform indicatiilor de mai sus, apoi incalzeste o lingura din supa de pui intr-o cratita si adauga rondelele de ceapa, pe care le sotezi la foc mediu timp de minute. Dupa acest interval adauga si usturoiul si ghimbirul.
Dupa inca un minut poti adauga bucatile de piept de pui, combina-le un minut cu restul de ingrediente, apoi pune coriandrul, curcuma si varza creata si amesteca incet.
Da focul mai mare si pune jumatate de cana de supa de pui peste toate ingredientele. Cand zeama fierbe, da focul mai mic, pune capacul si lasa 2-3 minute sa fiarba totul.
Dupa aceea adauga varza alba, rosiile maruntite si otetul si amesteca timp de 3-4 minute, constant. Indeparteaza apoi vasul de pe foc, adauga ulei de masline, sare, piper, semintele de susan si ceapa verde. Pofta buna!
Foto: angsarap.com