Reteta zilei: salata cu somon afumat si dressing picant
Publicat pe 21.07.2011 la 15:29 Actualizat pe 21.07.2011 la 15:44
Salata zilei de joi este una care se prepara rapid, insa acest lucru nu o impiedica sa poata fi considerata o reteta stilata, potrivita chiar si pentru o masa festiva. Pofta buna!
Preparare (25 minute):
1. Se fierb cartofii in apa sarata timp de 10 minute, pana se inmoaie, adaugand si sparanghelul in ultimele 2 minute. Se scurg si se lasa sa se raceasca. Se amesteca ingredientele dressingului si se asezoneaza bine.
2. Intr-un bol mare se amesteca sparanghelul, cartofii, frunzele de salata, verdeata si ridichiile. Se adauga doua treimi din dressing, se amesteca bine si se transfera salata pe un platou. Se taie fileurile de somon afumat in bucati mari si se pun deasupra, impreuna cu ceapa verde. Se finiseaza turnand si restul de dressing.
Pofta buna!
Citeste si Good Food Romania!