Reteta zilei: supa gazpacho cu fructe de mare

Publicat pe 14.07.2011 la 14:14

Reteta zilei de joi adapteaza traditionala supa rece spaniola gazpacho si in combinatie cu fructele de mare ofera un preparat inedit, usor de facut si perfect de savurat in aceste zile toride.

Preparare (30 minute):


Toaca marunt ceapa si usturoiul si lasati-le sa stea asa 5 minute. Pune crevetii gatiti si midiile in zeama de lamaie.


Taie ardeiul in cubulete, castravetele la fel, toaca marunt ardeiul iute verde, curata rosia de seminte si tai-o tot in cubulete - apoi amesteca toate aceste ingrediente, alaturi de ceapa si de usturoi.


Adauga sucul de rosii si crevetii si midiile marinate in zama de lamaie, amesteca bine si lasa supa sa stea o ora, pentru a se infuza de arome.


Pofta buna!


Foto: hersoyandbeans.com

În articolul

Reteta zilei: supa gazpacho cu fructe de mare

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 ianuarie 2025. Racii au o stare foarte bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cât câştigă un nepalez angajat la un supermarket din România: "Cel mai greu este drumul spre muncă"
a1.ro
Florin Salam, internat în spital! Soția manelistului le cere tuturor să se roage pentru el
HelloTaste.ro
Ciorbă de cartofi cu pipote de pui. Rețetă pentru un prânz consistent
Catine
Zodii care au nevoie de o schimbare în viața lor. Nativii care sunt sfătuiți să facă asta în perioada următoare
useit.ro
Tesla a depășit Audi în 2024. Câte vehicule a vândut în 12 luni
as.ro
Cât de frumoasă este Adina Maria, femeia cu care Cristi Tănase este în proces de divorţ: „Unii aleg să se piardă în vicii!”
MediCOOL
Cum poți preveni osteoartrita. Ce poți face pentru a-ți adapta stilul de viață
Spynews
Cum va arăta nunta lui Kamara și a Gabriellei Nastas. Cântărețul și-a cerut iubita în căsătorie în noaptea de Revelion
DeParinti
Importanța timpului personal pentru părinți: cum să te relaxezi mai des
MediCOOL
Efectele adverse ale consumului zilnic de ovăz. Ce se întâmplă dacă mănânci în exces această cereală
HelloTaste
Chateaubriand. Cea mai fragedă friptură de vită, după o rețetă franțuzească
x