Rulada cu frisca si capsune
Publicat pe 06.02.2013 la 14:09 Actualizat pe 06.02.2013 la 14:17
Incalzeste cuptorul la 190 de grade celsius si unge o hartie de cuptor cu un pic de unt(23x33 de cm).
Bate ouale cu 80 de grame de zahar, vanilie si sare pana cand se formeaza o spuma galbuie si foarte aerisita.
Adauga faina si incorporeaz-o usor cu o spatula. Adauga apa.
Toarna amestecul in tava si niveleaza-l cu o spatula.
Coace foaia pentru 10-15 minute.
Scoate tava din cuptor, las-o 10 minute pentru a se raci si apoi indeparteaza hartia de pe blat.
Dupa ce se raceste complet intinde frisca batuta cu zahar si vanilie si presara capsunele. Ruleaza strans si pune-o la rece pentru cateva ore.
Se serveste rece, taiata felii.
sursa foto: www.nami-nami.blogspot.ro