Rulada de pui cu telemea
Publicat pe 23.08.2010 la 20:47 Actualizat pe 23.08.2010 la 21:30
Pieptul de pui se cresteaza pe la jumatate apoi se bate cu tocatorul special. Deasupra se pun frunze de busuioc, cubulete de telemea de oaie, iar apoi se ruleaza. Se prajeste apoi in tigaia unsa cu ulei de masline in care se adauga cativa catei de usturoi, care nu se lasa insa pana la final, pentru a nu se arde. Dupa ce se coloreaza cateva minute in tigaie, rulada de pui se baga apoi pentru 5 minute la cuptor, la 180 de grade.
Garnitura se face in tigaie, in ulei de masline, unde se soteaza patrunjelul, frunze de busuioc, usturoi, felii de rosii, felii de ardei gras, dovlecei. La final, in momentul servirii, rulada de pui se taie pe din doua, peste ea se pune o lingurita de icre rosii si se serveste alaturi de legumele sotate.
Pofta buna!