Shepard's Pie - Placinta ciobanului irlandez :)
Publicat pe 25.03.2013 la 15:19 Actualizat pe 25.03.2013 la 15:25
Se face un piure din cartofi peste care se adauga untul, ceapa si branza rasa. Adauga sare si piper.
Incinge cuptorul la 190 de grade celsius.
Intr-o tigaie incinge uleiul pune ceapa si caleste-o pana se inmoaie. Pune carnea si continua calitul pana este facuta. Scurge excesul de grasime, adauga faina si mai gateste-o pentru inca un minut. Pune ketchupul si supa de vita. Las-o sa fiarba, fa focul mic si mai lasa tigaia pe flacara inca 5 minute.
Intinde carnea intr-o cratita, apoi pune un strat de morcovi tocati si apoi piureul de cartofi si acopera cu restul de cascaval ras.
Pune tava la cuptor pentru 20 de minute sau pana cand se rumeneste.
sursa: http://allrecipes.com