Supa de pui cu galusti si mujdei de usturoi
Publicat pe 19.08.2010 la 18:35 Actualizat pe 19.08.2010 la 18:51
Nicolai ii arata lui Sam cum se face supa de pui cu mujdei si o pregatesc impreuna, pentru ca, spune el, mai frumos se gateste in doi.
Se ia puiul (jumatate sau intreg) se curata, se taie bucati si se pune la fiert. Radacinoasele se taie si se pun si ele in oala, iar ceapa curata se taie in 4, ea urmand sa fie scoasa din supa la final. Se lasa totul la fiert la foc mare, jumatate de ora.
Intre timp facem mujdeiul din 3-4 catei de usturoi, sare, piper, un pic de ulei si apa. Se fac si galustele din 3 oua, sare si gris, iar cand carnea este fiarta, se adauga cu ligura compozitia de gris in supa. La sfarsit, se adauga patrunjelul verde, taiat marunt, sare si piper. La servire, in farfurie se pune si putin mujdei.
Pofta buna!