VINERI, 28 IUNIE 2019

”Nu las lucrurile la întâmplare”, a mărturisit Elena Gheorghe în cadrul emisiunii ”CulTOUR”

Elena Gheorghe a intrat în jocul Happy Channel și a acceptat provocarea celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”. Ce a răspuns Elena? Iată câteva dintre răspunsurile artistei:

- Zi-ne ceva despre tine ce nu știe toată  lumea.

- Sunt foarte meticuloasă, sunt... control freak.

- Ce consideră prietenii tăi atât de tipic ție?

- Că nu las lucrurile la întâmplare și tot ce fac, fac până la ultimul detaliu. Când mă apuc de o treabă, o fac așa cum trebuie. 

- Ce răspundeai, în copilărie, la întrebarea ”Ce o să te faci când vei fi mare?”?

- Clar, cântăreață. De mică am știut asta și, slavă Domnului, mi-a și ieșit

- Dacă ar trebui să îți schimbi numele, cum ai vrea să te numești?

- Niciodată nu m-am gândit la chestia asta. Numele care mi-au plăcut, le-am dat copiilor, așa că am rezolvat cu asta. Mie mi se pare că mi se potrivește foarte bine Elena, că e un nume foarte puternic, care mă reprezintă. 

Interviul cu Elena Gheorghe continuă în clipul alăturat.

COMENTARII

Paul Ipate, într-un interviu care te va inspira!

acum 92 zile

 Este actor și fost concurent la Asia Express. Este sincer, carismatic, cu simțul umorului și nu în ultimul rând...un familist convins. Vei simți o reală plăcere să îl asculți pe nimeni altul decât Paul Ipate, care a răspuns provocării CulTour . După...

La o discuție cu Mirela Boureanu Vaida!

acum 103 zile

Provocarea Cultour iti da sansa de a afla cele mai interesante si nebănuite lucruri despre vedetele tale preferate. În familia Cultour, a intrat si Mirela Boureanu Vaida, realizator tv, solist vocal și...mămică. Câte nu face faimoasa vedetă! Curajoasă și ambițioasă, Mirela Boureanu Vaida a răspuns, fără menajări, întrebărilor Cultour.

Frumoasa Aylin Cadîr îndeamnă femeile să-și îmbrățișeze feminitatea!

acum 106 zile

S-a remarcat în anul 2002 în cadrul concursului de talente „Alege Asia”. A ajuns să cunoască faima odată cu înființarea formației Pops, alături de Diana Bișinicu, Minola Anthea Szikszay și Tina Geru. Acum se dedică în totalitate teatrului și...băieților din viața ei. Aylin Cadîr, că despre ea este vorba, a fost invitată la Cultour.

Fă cunoștință cu frumoasa Alina Ceușan!

acum 110 zile

Că este frumoasă, știai deja. Că este faimoasă, știe toată lumea. Că este o competitoare de temut la Asia Express, ai putut observa. Care sunt lucrurile pe care nu le știai despre Alina Ceușan? Provocarea Cultour a fost prilejul perfect pentru fani de a pătrunde în mintea vedetei.

Monica Davidescu, un real exemplu de femeie!

acum 112 zile

Actrița Monica Davidescu își pune viața pe tavă într-un interviu acordat ca răspuns al provocării Cultour. Artista nu a ezitat să vorbească despre familie și carieră. Din discuții nu puteau să lipsească proiectele pe care le are cu soțul ei, Aurelian Temișan.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »