9 motive ridicole pentru care poti fi dat afara din avion

Publicat pe 06.06.2013 la 13:13 Actualizat pe 06.06.2013 la 14:35

Regulile de zbor sunt mult mai complicate decat ai crede la prima vedere. Pe langa cele scrise in regulamentul fiecarei companii aeriene, mai sunt cateva "nescrise", pe care daca le incalci fara sa stii poti fi dat jos din avion. Asa cum li s-a intamplat urmatorilor pasageri:

1. A spus "bomba" de 100 de ori, din cauza sindromului Tourette

In luna aprilie, Michael Doyle a venit pregatit la aeroport cu acte care demonstrau ca este bolnav de Tourette in caz ca ar fi spus ceva care ar fi declansat alarma printre angajatii de la securitate. Din pacate exact asta s-a intamplat: in timp ce se afla la check-in, barbatul a spus de 100 de ori "bomba", fiind stresat de cele intamplate la maratonul din Boston. cei de la securitate l-au lasat sa se imbarce, dar pilotul avionul l-a dat afara inainte sa decoleze. Compania aeriana a trimis un comunicat de presa prin care se exlica ca pilotul a fost initial ingrijorat de plecare dar, stabilind ca omul nu reprezenta un pericol, i-a asigurat un loc in urmatorul zbor.

2. A cantat continuu una din melodiile lui Whitney Houston

Recent, un zbor cu American Airlines a facut o oprire de urgenta pentru a da jos o pasagera care a refuzat sa se opreasca din cantat. Melodia aleasa? "I Will Always Love You", a lui Whitney Houston. Femeia a inceput sa faca show la putin timp dupa decolare. La cererea pasagerilor, pilotul a facut un ocol dupa cateva ore si a rugat ofiterii sa o escorteze pe femeie din avion.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

3. A repetat "Pa, pa, avion" in timp ce avionul se pregatea de decolare

Kate Penland si fiul sau de 19 luni plecau din Atlanta spre Oklahoma cand copilul a inceput sa spuna "Pa, pa, avion". Acesta nu a incetat nici cand stewardesa l-a rugat sa o faca si a sfatuit-o pe mama sa ii dea un medicament pentru a-l linisti. La putin timp dupa, echipa a anuntat ca se vor intoarce in Atlanta pentru a-i da jos din avion.

4. Mirosea urat

Un avion se pregatea sa decoleze din Charlottetown spre Montreal cand pasagerii au inceput sa se planga de faptul ca un pasager mirosea urat. Unul dintre ei a spus chiar ca mirosul era "groaznic", astfel ca staff-ul nu a avut ce face si i-a cerut barbatului sa paraseasca avionul.

5. Purta pantalonii cu turul lasat

In iunie 2012, un tanar de 20 de ani a fost dat afara din avion pentru ca dress code-ul interzice "expunerea indecenta". Deshon Marman purta intr-adevar pantaloni cu turul lasat iar boxerii erau la vedere. Politia i-a cerut acestuia sa isi ridice pantalonii dar baiatul a refuzat, fapt pentru care a fost rugat sa plece acasa.

6. A injurat de doua ori

In 2011, un american nu a mai parasit Detroit asa cum planuise, via avion, pentru ca a spus de doua ori cuvantul "F*ck" la adresa companiei aeriene. Decolarea se amanase cu 45 de minute iar acesta vorbea enervat cu cel de langa el, cand o stewardesa l-a auzit si a cerut pilotului sa intoarca avionul.

7. A plans din cauza bolii tatalui sau si a fricii de zbor

Ricci Wheatley si sora sa luasera avionul pentru a-si vizita tatal bolnav de inima. Dintr-odata, Wheatley a izbucnit in lacrimi si a plans neconsolata. Femeia a cerut un pahar de vin ca sa se linisteasca, dar stewardesa a refuzat sa ii mai dea unul, desi femeia nu consumase pic de alcool pana atunci.

Dupa ce staff-ul a inteles ca totul fusese o neintelegere, femeile au fost date jos din avion, cazate la un hotel unde li s-a asigurat o masa si incluse pe lista de pasageri al urmatorului zbor.

8. Era prea inalt

In 2011, un pasager de 2 metri a fost dat afara din avion pentru ca nu incapea in scaunul rezervat. Pasagerul a spus ca incercase sa prinda un loc cu mai mult spatiu, dar niciunul nu era disponibil atunci cand si-a facut rezervare. Dupa ce stewardesa s-a impiedicat de cateva ori de picioarele sale, intinse pe mijlocul podelei, aceasta l-a rugat paraseasca avionul.

9. Avea o tuse incontrolabila

O fata de 16 ani a fost data afara din avion pentru ca nu se oprea din tusit. Fetei i se daduse apa de staff si un doctor aprobase calatoria cu avionul dar totusi pilotul a decis sa intoarca avionul si sa o lase in New York pe fata si pe una din profesoarele sale.

foto: hepta.ro

În articolul

9 motive ridicole pentru care poti fi dat afara din avion

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x