Ai grijă ce postezi! 7 mesaje scandaloase pe Twitter care au dus la concediere

Publicat pe 28.02.2014 la 15:28 Actualizat pe 28.02.2014 la 15:51

Chiar dacă profilul tău poate fi considerat un jurnal personal, asta nu înseamnă că angajatorul nu îți va urmări postările cu atenție. De aceea, trebuie să ai mare grijă ce scrii! Iată mesajele buclucașe care i-au lăsat pe șapte oameni fără job:

Chiar dacă profilul tău poate fi considerat un jurnal personal, asta nu înseamnă că angajatorul nu îți va urmări postările cu atenție. De aceea, trebuie să ai mare grijă ce scrii! Iată mesajele buclucașe care i-au lăsat pe șapte oameni fără job:

1. „Goală. Udă. Drogată” a fost tweet-ul care a dus la concedierea unei profesoare de matematică la clasa a zecea de la un liceu din Colorado. Mai târziu, o echipă de jurnaliși a descoperit că aceasta aducea marijuana la școală

2. Un tânăr a fost dat afară pentru imaginea pe care a postat-o pe Twitter cu descrierea „ghici unde lucrez”. În fotografie, băiatul urina pe o comandă la Taco Bell, restaurantul unde era angajat.

3. Justine Sacco, directoarea de comunicare corporativă a fost concediată după ce a postat o glumă insensibilă și rasistă: „În drum spre Africa. Sper să nu iau SIDA. Glumesc. Sunt albă!”. Tweet-ul controversat a dus la crearea hashtagului „#HasJustineLandedYet”.

4. O brunetă a postat pe Twitter și Instagram costumul ei de Halloween. Outfitul era inspirat de atacul de la Boston. În luna noiembrie a anului trecut, aceasta a anunțat că a fost concediată pentru gluma proastă, pe lângă faptul că părinții ei au fost amenințați cu moartea.

5. Un chelner și-a pierdut slujba după ce a scris negativ pe Twitter despre o actriță cunoscută care nu și-a plătit nota. Se pare că, a doua zi, agentul a reacționat, dar nu i-a lăsat niciun bacșiș. Chelnerul și-a vărsat frustrările pe Twitter din nou, iar de data aceasta managerul s-a descotorosit de el.

6. Prezentatorul unui buletin de știri sportive din afară a demisionat forțat după ce a a avut proasta inspirație de a comenta despre homosexuali pe Twitter: „Îl susțin complet, din toată inima pe Todd Reynolds și modul în care încurajează căsătoria tradițională și adevărată”. În trecut, Reynolds postate mesaje de tipul „Sunt foarte trist să citesc că Sean Avery [un fotbalist de la New York Rangers] susține mariajul între persoane de același sex. Legal sau nu, întotdeauna va fi greșit”.

7. Pompierul care a postat mesaje sexiste pe Internet: „Nu aș lăsa niciodată o femei să mă bată măr. Dacă ar încerca ceva, aș replica: Hey! Mută-ți naibii fundul înapoi în bucătărie și fă-mi o plăcintă”.

În articolul

Ai grijă ce postezi! 7 mesaje scandaloase pe Twitter care au dus la concediere

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 5 mai 2024. Taurii trebuie să aibă grijă la prietenii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Sfaturi pentru credincioșii care țin aprinse lumânări de Înviere. O simplă greșeală poate avea consecințe grave
a1.ro
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Rochii de primăvară care sunt potrivite pentru o nuntă. Se încadrează în mai multe coduri vestimentare
useit.ro
Care a fost prima mâncare consumată în spațiu. Puțini s-ar fi așteptat la această rețetă
as.ro
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul chiar înainte de Paște
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de merișoare. Efectele acestei băuturi asupra greutății corporale
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Vaccinul HPV e la fel de eficient și pentru fete și pentru băieți. De ce este atât de importantă imunizarea lor
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe zi. Ce recomandări fac medicii de Paște
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x