Ai tăiat greșit tortul toată viața! Uite cum să procedezi dacă vrei felii proaspete și zilele următoare!
Publicat pe 18.06.2014 la 14:15 Actualizat pe 18.06.2014 la 14:45
Nu te-ai gândit niciodată că este o adevărată artă să tai tortul astfel încât feliile să nu se usuce zilele următoare
Nu te-ai gândit niciodată că este o adevărată artă să tai tortul astfel încât feliile să nu se usuce zilele următoare.
Ei bine, un internaut a descoperit metoda perfectă de a face asta, adaptând o scrisoare din 1906 trimisă de un cititor editorului publicației Nature.
În loc să tai o felie din mijlocul prăjiturii, faci prima tăietura pe toată jumătatea tortului, obținând două părți perfecte de tort. (Vezi cum se face la minutul 2:14)
După ce mănânci bucata, când vrei să pui tortul la loc în frigider, împingi semicercurile rămase pentru a forma din nou un cerc. Asiguri totul cu un elastic. A doua zi, tai tortul perpendicular pe prima tăietură, în formă de cruce. Și tot așa, până când termini totul!