Antena 1 lanseaza cel mai ambitios proiect al anului: TEATRU TV

Publicat pe 05.03.2013 la 15:50

In aceasta primavara Antena 1 va surprinde din nou telespectatorii din Romania cu un proiect remarcabil dedicat iubitorilor de teatru si nu numai.

Intitulat TEATRU TV, programul, care are la baza o idee a actorului Mihai Bendeac, isi propune sa readuca in atentia publicului cele mai frumoase piese de teatru din ultimii 30 de ani, jucate pe scenele unor importante institutii teatrale din Romania cu unii dintre cei mai iubiti actori. „Acest proiect este doar inceputul revenirii divertismentului de buna calitate. Mi-am pus in joc intreaga cariera pentru asta”, spune Mihai Bendeac.

Spectacolele sunt realizate impreuna cu Teatrul de Comedie si vor fi difuzate la Antena 1 din 13 martie. In acea zi de miercuri, telespectatorii vor putea urmari spectacolul „Doctori de femei”, iar pe 20 martie piesa „Pijamale”. Regia TV a spectacolelor apartine lui Emanuel Parvu.

In cadrul evenimentelor publicul se va putea intalni cu personalitati marcante ale scenei romanesti, invitati de prima mana, toate in decoruri de poveste. Debutul acestui proiect este asteptat cu mare entuziasm si de vedetele din lumea mondena care ne-au impartasit ce semnificatie are teatrul in viata lor.

Ovidiu Lipan Tandarica spune ca „Teatru ne readuce la o stare normala si ne da o liniste, acea liniste sufleteasca de a trai niste momente senzationale impreuna cu cei dragi. Acasa, in mediul tau pe care il cunosti, poti sa ai, intr-adevar, o seara de neuitat!” Pentru Dan Bittman „Teatrul e o minune. Teatrul TV inseamna copilaria mea” iar Aurelian Temisan marturiseste „Imi place sa stau relaxat in fotoliul meu si sa ma uit cum actori mari sau in devenire intruchipeaza tot felul de personaje”.

George Mihaita asigura telespectatorii de ineditul spectacolelor ce ii asteapta „Venim la voi, suntem foarte aproape de voi, cum n-am mai fost de 20 si ceva de ani. Ce intalnire extraordinara!” iar CRBL declara convins: „Eu sunt fanul numar 1 Teatru TV! Eu am sa ma uit!”.

Din distributia spectacolului „Doctori de femei” fac parte: Mihai Bendeac (Bassinet), Adrian Titieni (Aubin), Anca Sigartau (Rosa), Emanuel Parvu (Moulinaux), Mariana Danescu (Yvonne), Andreea Vasile (Suzanne), Vlad Corbeanu (Etienne), Gabi Costin (Pomponette), Catelul Hugo. Regie artistica: Emanuel Parvu. Designer: Irina Schrotter. Adaptare de Emanuel Parvu dupa "Tailleur pour dammes" de George Feydeau. Spectacolul se afla in stagiunea actuala a Teatrului Metropolis.

Din distributia spectacolului „Pijamale” fac parte: Mihai Bendeac (Leonard), Adrian Titieni (Georges), Monica Davidescu (Yvonne), Anca Sigartau (Babette), Serban Pavlu (Jacuues), Romeo Pop (Inspectorul Legrande), Alexandra Velniciuc (Claudine). Costume: Stephan Pelger

Scenografie: Bogdan Spataru. Adaptare a lui Emanuel Parvu dupa "Moumou" de Jean de Letraz. Spectacol „Pijamale” se afla in stagiunea actuala a Teatrului Metropolis.

În articolul

Antena 1 lanseaza cel mai ambitios proiect al anului: TEATRU TV

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 6 mai 2024. Berbecii sunt îndemnați că meargă mai departe. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în prima zi de Paște. Ritualuri pentru sănătate și belșug în Duminica Învierii Domnului
a1.ro
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cum să folosești metoda de cumpărături 6 la 1 pentru a economisi timp și bani
useit.ro
Cum găsești iPhone-ul pierdut, chiar dacă e închis. Trucul simplu la care poți apela
as.ro
Dezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi
MediCOOL
Cele mai bune băuturi care pot reduce nivelurile zahărului din sânge. De ce este indicat să le incluzi în dieta ta
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum te poate ajuta magneziul să slăbești. Face kilogramele în plus să dispară
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x