Blestemul selfie-urilor: 7 fotografii care au provocat tragedii

Publicat pe 12.07.2014 la 18:04 Actualizat pe 12.07.2014 la 18:20

1. În Italia, un student s-a urcat pe o statuie greco-romană din secolul al XIX-lea pentru a face un selfie și a distrus piciorul stâng al operei de artă! Statuia se numește „Drunken Satyr” și arată o figură umană cu trăsături animalice dormind după o beșie. Din fericire, figura era doar o copie, nu originalul.

2. Isabella Fracchiolla, 16 ani, voia să-și facă un selfie acum o lună în timpul unei excursii școlare în Taranto. Numai că locul ales pentru fotografie a fost cât se poate de neinspirat - pe marginea unor stânci. Fata a alunecat pe roci și și-a pierdut viața după ce a căzut de la o înălțime de 198 metri în apă.

3. Un călugăr budist și-a uitat laptopul în metrou după ce s-a întâlnit cu primarul Londrei. După ce și-a făcut un selfie cu politicianul, bărbatul emoționat a plecat în fugă din metrou, uitând calculatorul cu o istorie a buddhismului de 900 de ani în scripturi rare pe care voia să o publice.

4.În martie, un spaniol a murit după ce a urcat pe un tren să facă selfie. Acesta nu știa că toate cablurile erau încă conectate la curent așa că o simplă atingere l-a costat viața.

5. O femeie a făcut accident de mașină la câteva secunde după ce și-a făcut un selfie cu descrierea „Cântecul HAPPY mă face fericită”. Se pare că femeia s-a ciocnit de un camion și apoi mașina a explodat. De vină ar fi neatenția acesteia care a postat tot drumul pe Facebook.

6. Un american de 17 ani a tras sperietura vieții lui după ce a încercat să se pozeze cu o veveriță. Flash-ul și zgomotul camerei au speriat vietatea care a sărit pe spatele lui, i-a intrat sub cămașa și sa ținut cu ghearele de el. Din fericire, niciunul nu a fost rănit

7. Chiar Kim Kardashian a învățat să stea departe de animale și de selfie-uri după ce un elefant a alergat-o când încerca să-ți facă o poză cu el.

În articolul

Blestemul selfie-urilor: 7 fotografii care au provocat tragedii

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 6 mai 2024. Berbecii sunt îndemnați că meargă mai departe. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Focul Sfânt a luminat România în noaptea Învierii. Credincioșii au fost copleșiți de emoții şi plini de speranță
a1.ro
O bucată de carne a început să se miște și a căzut singură de pe masă. Clientul unui restaurant a filmat totul
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cum să folosești metoda de cumpărături 6 la 1 pentru a economisi timp și bani
useit.ro
Cum găsești iPhone-ul pierdut, chiar dacă e închis. Trucul simplu la care poți apela
as.ro
Dezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi
MediCOOL
Cele mai bune băuturi care pot reduce nivelurile zahărului din sânge. De ce este indicat să le incluzi în dieta ta
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum te poate ajuta magneziul să slăbești. Face kilogramele în plus să dispară
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x