Blogul profesional

Publicat pe 03.11.2011 la 10:55 Actualizat pe 03.11.2011 la 10:58

blog

Blogul profesional este un instrument cheie de autopromovare. In Uniunea Europeana lucrurile sunt avansate, in tara noastra lucrurile sunt la inceput, insa in cativa ani aceast lucru se va dezvolta cu o rapiditate uimitoare.


Daca vrei insa sa fii printre primii care detin un astfel de instrument de comunicare, nu trebuie sa te sfiesti. Iata mai jos elementele pe care ar trebui sa le folosesti in favoarea ta atunci cand hotarasti sa ai un blog.

Identitatea. Trebuie sa fie reala, fara pseudonime, datele sa fie complete si fotografiile sa fie prezente; toate acestea iti asigura un prim pas catre succes. O prezentare profesionista va arata ca esti un adevarat profesionist.

Post-urile nu trebuie sa fie zilnice, deoarece echivaleaza cu suprasolicitarea si cu scaderea calitatii materialelor. Ele trebuie sa fie de maxim 2-3 ori pe saptamana si numai atunci cand punctezi subiecte importante.

Directia adoptata trebuie sa fie clara. Nu devia de la subiect, pastreaza stilul, nu trata teme indepartate de aria domeniului de activitate. Nu insera informatii intime ce nu isi au locul si sensul acolo.

Subiectele noi legate de domeniul de activitate reprezinta o dovada a faptului ca esti la curent cu tot ce apare nou.

Provocarile lansate de tine ii vor invita la discutii pe cei care iti viziteaza blogul. Un blog inert este lipsit de valoare.

Parerile trebuie mentinute cu argumente solide. Daca ai gresit, accepta situatia si recunoaste. Daca te incapatanezi si pledezi pentru o cauza pierduta, iti ruinezi imaginea in blogosfera. Blogul nu este o tribuna. Angajatorii te analizeaza prin intermediul blogului inclusiv din punct de vedere al caracterului.

Recunoasterea. Se dobandeste, insa nu asigura un succes rapid. Pentru a avea parte de asa ceva trebuie sa depui eforturi considerabile in acest sens.

În articolul Blogul profesional:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
PARTENERI
Horoscopul zilei de 11 noiembrie 2025. Berbecii primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Catine.ro
Horoscopul zilei de 11 noiembrie 2025. Berbecii primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Destinaţie exotică pentru români, de Revelion. Cât costă o noapte în apartamentul Angelinei Jolie
observatornews.ro
Destinaţie exotică pentru români, de Revelion. Cât costă o noapte în apartamentul Angelinei Jolie
Zodiile care trăiesc un miracol până la finalul anului 2025. Viața lor se va schimba complet
a1.ro
Zodiile care trăiesc un miracol până la finalul anului 2025. Viața lor se va schimba complet
Ciuperci champignon murate pentru iarnă. Gustul toamnei în borcane
HelloTaste.ro
Ciuperci champignon murate pentru iarnă. Gustul toamnei în borcane
Nepotul lui Michael Jackson îl va interpreta pe starul pop într-un film biografic. Cine este Jaafar Jackson
Catine
Nepotul lui Michael Jackson îl va interpreta pe starul pop într-un film biografic. Cine este Jaafar Jackson
Jocuri PlayStation Plus din noiembrie 2025. Ce titluri vor fi disponibile
useit.ro
Jocuri PlayStation Plus din noiembrie 2025. Ce titluri vor fi disponibile
Ce se va întâmpla dacă Rinat Ahmetov va cumpăra una dintre cele mai mari afaceri din România
as.ro
Ce se va întâmpla dacă Rinat Ahmetov va cumpăra una dintre cele mai mari afaceri din România
Remedii naturale pentru nasul înfundat. Ce să faci când nu mai poți să respiri cum trebuie
MediCOOL
Remedii naturale pentru nasul înfundat. Ce să faci când nu mai poți să respiri cum trebuie
Alertă în Istanbul! Doi români au fost răniți în urma unui atac armat
Spynews
Alertă în Istanbul! Doi români au fost răniți în urma unui atac armat
30 de lucruri mărunte și gesturi care înseamnă mult pentru copii
DeParinti
30 de lucruri mărunte și gesturi care înseamnă mult pentru copii
Câte repetări și serii să faci pentru creșterea masei musculare dacă ești începător
MediCOOL
Câte repetări și serii să faci pentru creșterea masei musculare dacă ești începător
Crochete de ciuperci cu cașcaval. Gust crocant, aromă delicată și miez catifelat
HelloTaste
Crochete de ciuperci cu cașcaval. Gust crocant, aromă delicată și miez catifelat
close
x