Cazare de Halloween: opt hoteluri bantuite

Publicat pe 19.10.2012 la 17:12 Actualizat pe 20.10.2012 la 18:41

Fantome, case bantuite, strigoi - toate par mituri si legende de speriat copiii. Numai ca unele hoteluri au o asemenea faima incat pana si agentii de turism recunosc deschis ca spiritele bantuie pe holurile lor. In ciuda acestui lucru, cateva hoteluri atrag de Halloween viteji care vor sa sfideze soarta.

Ahwahnee Hotel, Parcul National Yosemite, California

Se spune ca unul dintre primii proprietari ai hotelului, Mary Curry Tressider, bantuie etajul 6 al acestui hotel californian. In plus, oameni din staff recunosc ca uneori se trezesc, in mod inexplicabil, cu un scaun balansoar la etajul 3, asemanator celui pe care John F. Kennedy l-a folosit in 1962, cand a stat aici.

Chateau Rochecotte, Valea Loirei, Franta

Dupa un drum de urgenta la hotel, taximetristul unei agentii de turism nu a mai putut sa inchida un ochi toata noaptea. A stat cu televizorul aprins si luminile pornite pentru ca apoi sa doarma in masina. Nu putea suporta atmosfera sumbra din camera. La cateva luni dupa, barbatul s-a pensionat - mult mai devreme decat ar fi trebuit, marturisesc directorii agentiei Tauck.

Fairmont Banff Springs Hotel, Alberta, Canada

Stati cat mai departe de acest hotel, va sfatuiesc agentii de turism. Unii povestesc ca oaspetii hotelului se trezesc frecvent cu o aparitie neasteptata: un barbat pe nume Sam se plimba pe etajul 9 al hotelului pentru ca apoi, sa se evapore sub privirea inmarmurita a celor care incearca sa ii dea un bacsis sau il roaga sa le duca valizele. Altii spun ca ii cuprind fiorii cand coboara scara din marmura a hotelului, acolo unde odata, o mireasa s-a impiedicat si a murit.

Fairmont Le Chateau Fronentac, Quebec, Canada

In privinta acestui hotel, nu trebuie sa mai aveti dubii. Cu siguranta, este bantuit. Localnicii sunt convinsi ca Louis de Buade, Comte de Frontenac, cutreiera holurile resedintei si este cel care pandeste de la pervazul ferestrelor.

Grand Hotel Parco dei Principi, Roma, Italia

"Am stat in Parco dei Principi de sute de ori", spune agentul de turism Andrea Orri. De fiecare data cand am dormit in camera 523 luminile s-au aprins in mijlocul noptii fara motiv si draperiile au inceput sa se miste. Desi ferestrele nu erau deschise" surprise

Ritz-Carlton New Orleans, New Orleans, Lousiana

La fabulosul Ritz din New Orleans, fantomele sunt inexplicabil atrase de SPA-ul hotelului. Terapeutii spun ca usile se deschid si se inchid aleatoriu si luminile de acolo palpaie.

Toftaholm Herrgård, Toftaholm, Suedia

Managerul hotelului recunoaste ca oaspetii se plang de ciudatenii precum : tipete, obiecte care se misca si usi si ferestre inchise dimineata dar care seara erau inchise. Fara indoiala, iti trebuie mult curaj sa petreci un weekend aici.

Westin Excelsior Florence, Florenta, Italia

Oricat de fermecator ar arata hotelul, nu va petreceti luna de miere aici. Directorul unei agentii de turism isi aminteste cat de groaznic a fost sa stea in camera 152 de la etajul 1. Sentimentul ca cineva mai este in camera cu ea a fost atat de puternic, incat femeia a cerut sa fie mutata intr-o camera pe alt etaj: "Efectiv am mers la receptie in miezul noptii, doar in pijamale, sa cer sa fiu mutata. Atat de speriata eram. Nu as mai sta in acel hotel nici in ruptul capului!"

foto: huffingtonpost.com

În articolul

Cazare de Halloween: opt hoteluri bantuite

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 23 aprilie 2024. Fecioarele au nevoie de timp de gândire pentru a lua decizii bune. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Silviu a trecut la limită probele de recrutare şi a ajuns militar. Ce salariu va primi la început
a1.ro
Cea mai puternică rugăciune pentru Sfântul Gheorghe. Spune-o neapărat dacă treci prin momente dificile
HelloTaste.ro
Gogoși de post cu apă minerală. Rețetă simplă și ușoară
Catine
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
useit.ro
Luna Roz 2024. Când apare și ce fenomen inedit va avea loc pe cer în același timp
as.ro
Soţia lui Constantin Budescu a întors toate privirile în „raiul milionarilor”. Cât de frumoasă este Mădălina Budescu
MediCOOL
Cum îți dai seama că ai pietre la fiere: simptome și tratament
Spynews
Doliu în lumea milionarilor din România! Un afacerist celebru, inclus în topul Forbes, s-a stins din viață la vârsta de 68 de ani / FOTO
DeParinti
Nașterea în apă: tot ce trebuie să știi despre această metodă
MediCOOL
Ceaiuri care pot arde grăsimea abdominală. Cum te pot ajuta să scapi de kilogramele în plus
HelloTaste
Pandișpan cu dropsuri de ciocolată. Desert simplu și ușor
x