Ce spune despre tine poziția în care dormi

Publicat pe 12.04.2016 la 09:48 Actualizat pe 25.11.2016 la 19:04

Poziția în care dormi poate ascunde detalii nebănuite despre tine. Modul în care te odihnești spune multe despre personalitatea ta, iar specialiștii au prezentat pe scurt principalele cazuri și trăsăturile relevante fiecărei situații în parte.

brightside.me

Poziția în care dormi poate ascunde detalii nebănuite despre tine. Modul în care te odihnești spune multe despre personalitatea ta, iar specialiștii au prezentat pe scurt principalele cazuri și trăsăturile relevante fiecărei situații în parte.

Uită-te în imaginea de mai sus și selectează situația în care te regăsești. Mai jos găsești câteva semnificații pentru fiecare caz în parte.

1. Dacă dormi cu genunchii în afară, înseamnă că ești o fire calmă și o persoană de încredere. Nu ești ușor de jignit și nu ești genul de om căruia să-i fie frică de viitor. Zâmbești chiar și într-o dimineață geroasă și te poți adapta ușor schimbărilor din viața ta.

2. Dacă te regăsești în situația cu numărul 2, înseamnă că ești o fire care are de nevoie de protecție, de înțelegere, și ai nevoie de persoane cu care să fii pe aceeași undă. Activitatea ideală pentru abilitățile tale ar fi să pictezi, să înveți să dansezi sau să ai propriul blog pe care să scrii.

3. Dacă îți place să dormi pe burtă, cu picioarele și mâinile despărțite, înseamnă că ai abilități de conducător. Ești impulsiv și îți place să iei inițiativa, și faci în așa fel încât să ai ordine în viața personală, dar și în cea profesională. Preferi să-ți plănuiești totul în avans și să nu ai parte astfel de tot felul de surprize. Perseverența și responsabilitatea te vor ajuta să atingi succesul.

4. Dacă dormi pe spate, înseamnă că ești o persoană pozitivă, care iubește viața și este mereu în centrul atenției. Ești îndărătnic și persistent în munca ta, dar în sensul rațional, preferând să spui mereu adevărul. Persoanele care dorm în această poziție au de regulă o personalitate puternică.

5. Cei care se regăsesc în cazul cu numărul 5, adică poziția soldat, în care dorm pe spate, cu mâinile și picioarele pe lângă corp, sunt genul de persoane care își cunosc țelurile în viață și se luptă pentru ele. Poți fi strict, cu cerințe foarte mari, dar în primul rând cu cerințe/așteptări foarte mari de la propria persoană.

6. Dacă dormi ca un stârc, adică cu un picior ridicat, sunt șanse mari să ai o personalitate imprevizibilă, iar starea ta se poate schimba atât de repede încât ceilalți pot deveni confuzi. Deseori, îți e greu să iei o decizie. În general, în viață, preferi stabilitatea, pacea și liniștea, și riguozitatea.

Dacă nu te încadrezi într-o singură situație, ci te regăsești în mai multe cazuri prezentate mai sus, înseamnă că ai o personalitate cu multiple fațete, care ascunde detalii, pe care nici tu le cunoști încă.

În articolul

Ce spune despre tine poziția în care dormi

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x