Cele mai ciudate lucruri confiscate in 2010 de pe aeroporturi

Publicat pe 24.12.2010 la 19:33

Poate ti s-a intamplat o data in viata sa fii putin stresat la gandul ca ai in geanta de calatorie cateva sticle de vin in plus peste cat ar fi limita normala. Dar asta nu e nimic comparat cu ce incearca altii sa care cu ei de prin alte tari. Citeste lista celor mai ciudate lucruri confiscate de agentii de paza din jurul lumii.

Cranii umane

Ar fi putut reprezenta un decor interesant de Halloween, dar cele sase cranii umane confiscate in septembrie 2010 de la doi turisti americani pe aeroportul din Atena, nu au parasit tara de origine. Cei doi le cumparasera de pe insula Mikonos si credeau ca sunt false. Ce a fost confirmat mai tarziu a fost ca ele erau cat se poate de reale.

Un pui de tigru

Puiul de tigru in varsta de trei luni era sedat si ascuns printre cateva jucarii de plus ce se gaseau in geanta unei femei. Cand geanta care depasea limitele normale a fost scanata pe aeroportul din Bangkok, continutul ei a atras atentia. Posesoarea gentii se indrepta spre Iran, unde animalul ar fi fost vandut cu peste 3.000 de dolari pe piata neagra. Puiul a fost trimis la un centru de conservare a vietii salbatice, iar femeia va trebuie sa raspunda pentru infractiunile comise.



Labe de urs

In octombrie 2010, pe aeroportul Ho Chi Minh din Vietnam, in bagajul unui barbat au fost gasite 12 labe de urs. Barbatul se intorcea din Hong Kong si dorea sa faca din ele supa, o mancare considerata o delicatesa in Vietnam, Cambogia, China si alte zone ale Asiei.



Coarne de rinocer

Irlanda este ultimul loc unde te-ai astepta sa gasesti parti din animale exotice. Dar la sfarsitul anului 2009 si inceputul lui 2010, trei pasageri irlandezi au fost prinsi la aeroportul Shannon cu 10 coarne de rinocer, dintre care sase din categoria rinocerului alb care este pe cale de disparitie si patru de la rinoceri negri, de asemenea o specie pe cale de extinctie. Valoarea coarnelor a fost estimata intre 500.000 si 678.000 de euro. Ele sunt un ingredient nepretuit in medicina chineza.

Foto: sharing.thecwaustin.com


În articolul

Cele mai ciudate lucruri confiscate in 2010 de pe aeroporturi

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Fiica de 24 de ani a lui Gabi Balint a ajuns vedetă pe Tik Tok. Denisa Balint este model şi şi-a dat fanii peste cap
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x