Cum sa atragi lucrurile bune in viata ta

Publicat pe 19.06.2013 la 16:12

Norocul este o stare de spirit. Oamenii norocosi se gandesc ca au noroc, gandesc si se comporta in mod diferit fata de aceia care nu cred ca au noroc.

Comportamentul si purtarea noastra ne poate face sa experimentam evenimente intamplatoare in unele domenii si sa intampinam obstacole in alte zone.

Schimbarea modului nostru de a gandi ne poate schimba in mod instantaneu exeprienta.

De exemplu, cu cativa ani in urma, doi prieteni s-au dus la bingo. In primii doi an au jucat insa nu au castigat nimic. Credeau ca nu face parte din destinul lor sa castige ceva la jocuri de noroc. Nu se asteptau sa castige ceva si nu au castigat.

Apoi, intr-o zi, legea Recunostintei le-a venit in minte si de dragul experimentului au inceput sa-si exprime recunostinta – in avans – pentru castigarea unui anumit joc in acea seara. Pentru aproximativ o ora, cei doi se vedeau castigand. Au mers sa joace si au castigat exact jocul pentru care isi exprimasera multumirea. De atunci incolo au inceput sa castige in mod constant.

Daca in viata ai increderea ca „ceva bun se va intampla”, vei descoperi intotdeauna ceva bun in orice situatie, ceva de care sa te bucuri si pentru care sa fii recunoscator. Aceste sentimente cresc nivelul energiei, vibratia, te aliniaza, te armonizeaza cu toate puterile si cu ceea ce iti doresti si experienta ta incepe in mod spontan si fara efort.

Daca acorzi atentie la ceea ce se intampla in viata ta cand te simti indragostit de orice, cand te simti fericit, vei observa ca esti in armonie cu Totul si lucruri bune se vor intampla in mod spontan si fara efort caci ii permiti vietii sa curga prin fiinta ta.

Cand te indragostesti de cineva, nu judeci persoana si orice se intampla, tu stii ca iubesti acea persoana. Fie ca alegi o persoana ori un obiect, dragostea exprimata este pusa in legatura cu sursa puterii, cu Spiritul Infinit, cu Lumina Divina.

Cand comunici cu Infinitul, acesta va lu forma a tot ceea ce alegi, bazat pe credintele si experientele tale pentru a fi Divin pentru tine.

Oameni diferiti experimenteaza acelasi eveniment miraculos si fiecare persoana vede o forma diferita in acelasi timp.

Cand iti doresti sa ai noroc, indiferent de talismanul pe care il alegi, acesta va lucra pentru tine.

Sursa: Dr. Laura De Giorgio

În articolul

Cum sa atragi lucrurile bune in viata ta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x