E oficial! Neatza cauta cea mai sexy mamica!

Publicat pe 19.09.2012 la 15:05 Actualizat pe 19.09.2012 la 15:14

cea mai sexi mamica

Echipa celui mai vesel matinal a dat startul unui nou concurs marca Neatza. Razvan si Dani cauta cea mai sexy mamica din Romania, iar la initiativa lor au raspuns deja cateva zeci de mamici. Înscrie-te pe pe neatza.a1.ro si intra in cursa pentru marele premiu!

Matinalii Antenei 1 le-au pregatit telespectatoarelor sale un concurs unic in tara. Razvan si Dani au inceput cautarile celei mai sexy mamici din Romania, zeci de romance raspunzand deja propunerii lor. Tot ce trebuie sa faci pentru a intra in cursa pentru marele premiu este sa intri pe pagina emisiunii, neatza.a1.ro, in sectiunea „Cea mai sexy mamica din Romania”, sa completezi chestionarul si sa incarci o poza cu tine. Cu putin noroc, poti ajunge chiar in platiul Neatza.

„Atunci cand aduci un copil pe lume nu inseamna ca viata ta s-a terminat si trebuie sa te dedici pruncului intru totul. E bine sa fii o mama buna, dar e bine sa ai grija de tine, sa te simti bine in pielea ta si sa continui sa fii sexy. Indiferent cati ani ai sau cum ti-a fost viata pana atunci, in momentul in care devii mamica lucrurile trebuie sa se schimbe doar in bine si pentru tine!” aceasta este invitatia lui Razvan pentru toate mãmicile din fata televizoarelor.

Mai multe informaţii: www.neatza.a1.ro sau pe www.facebook.com/neatzacurazvansidani.


De mai bine de 18 ani, Antena 1 este unul dintre cei mai importanti competitori pe piata media din Romania, statut castigat prin respectul pentru telespectatorii pe care i-a tinut mereu aproape. Cu o echipa de oameni deosebiti in spatele camerelor, cu vedete indragite si formate de succes, Antena 1 isi mentine pozitia de lider in programe de divertisment, dand viata spectacolului si oferind inspiratie pentru milioane de telespectatori. Antena 1 face parte din cel mai important grup de media romanesc, dezvoltat organic din resurse proprii, pentru care performanta ramane o valoare constanta.

În articolul

E oficial! Neatza cauta cea mai sexy mamica!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 8 mai 2024. Gemenii descoperă dragostea adevărată. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un turist străin dezvăluie ce l-a dezamăgit în staţiunea Mamaia. Litoralul a fost cu cel puţin 30% mai gol faţă de anul trecut
a1.ro
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
HelloTaste.ro
Indiene cu frișcă și glazură de ciocolată. Rețetă de cofetărie
Catine
Luna Nouă în Taur pe 7 mai 2024. Aduce stabilitate pentru acești nativi
useit.ro
Locul în care timpul e cu 9% mai lent pentru oameni. Ce fenomen ciudat are loc
as.ro
Nora milionarului român care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România a apărut cu sânii la vedere!
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de cuișoare. Cum îți poate completa alimentația
Spynews
Alertă de inundații în România! Hidrologii au emis o atenționare pentru 12 județe. Care sunt zonele vizate
DeParinti
Călătoria cu trenul cu un copil: tot ce trebuie să știi și cum să faci față situațiilor neprevăzute
MediCOOL
Transpirațiile nocturne: ce probleme pot semnala și când să te îngrijorezi
HelloTaste
Prăjitura Albinița. Prăjitură cu foi fragede, cu miere
x