Echipajul Ryanair a pozat pentru un nou calendar sexy

Publicat pe 17.10.2012 la 14:06 Actualizat pe 17.10.2012 la 14:54

Stewardesele de la compania aeriana Ryanair au pozat din nou in costumatii sexy, pentru calendarul lor anual. Fetele s-au dezbracat in costumele de baie nu doar pentru a-i incanta pe barbati, ci si pentru a folosi banii stransi din vanzarea acestuia pentru direvse acte caritabile.

ASA (Advertising Standards Authority – Autoritatea pentru stabilirea standardelor) a primit de-a lungul vremii diferite plangeri cum ca fotografiile realizate de membrele echipajului ar fi mult prea sugestive. Unii s-au simtit ofensati de modul in care erau prezentate femeile. Plangerile au venit dupa ce compania aeriana a folosit cateva dintre imagini pentru o campanie publicitara in ziarele cu tiraj national in care una dintre fete tragea de slipi cu degetul mare pentru a-i da jos.

Vezi mai jos un video de la sedinta foto pentru calendarul 2013!

ASA nu a fost de acord si a atentionat Ryanair ca astfel de imagini sa nu mai apara in urmatorul calendar: “Consideram ca majoritatea cititorilor vor interpreta imaginile alaturi de sloganul companiei si numele femeilor ca si cum membrele echipajului ar avea un comportament sexual sugestiv. Desi se recunoaste faptul ca femeile din reclame se ofera voluntar pentru realizarea acestui calendar, consideram ca anunturile sunt susceptibile de infractiune pe scara larga, din moment ce apar in ziare cu tiraj national.”

Un purtator de cuvant al Ryanair a declarat: “Cele 12 fete superbe ale noastre se dezbraca cu placere, inca o data, pentru actele de caritate. Anul acesta am ales Fundatia TVN. Speram ca acest calendar va strange 100.000 de lire pentru ca aceasta fundatie sa cumpere echipamentul necesar pentru dotarea spitalelor care ajuta copiii ce sufera de mucovidoza (fibroza chistica).

Calendarul Ryanair 2013 se va vinde la bordul avioanelor companiei, pe site si la centrele fundatiei TVN de pe intreg teritoriul Poloniei pentru 8 lire (10 euro).

Iata si cateva imagini din timpul sedintei foto:

Sursa foto: mirror.co.uk

În articolul

Echipajul Ryanair a pozat pentru un nou calendar sexy

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x