EXPOZITIA “THE HUMAN BODY”: biletele presale, sold out!

Publicat pe 13.03.2013 la 15:48

Bucuresti, 13 martie 2013 – Oferta presale pentru expozitia „The Human Body” s-a incheiat. In doar doua zile de la punerea lor in vanzare, biletele cu 20% reducere destinate adultilor s-au epuizat, un adevarat record pentru piata expozitionala locala. Expozitia „The Human Body” poate fi vizitata incepand cu 22 martie la Muzeul National de Istorie Naturala „Grigore Antipa” pana pe 30 iunie 2013, zilnic de marti pana duminica inclusiv, intre orele 10.00 si 20.00. Un eveniment produs de GFORCE EXHIBITIONS si organizat de Events in colaborare cu Muzeul National de Istorie Naturala „Grigore Antipa”.

Expozitia „The Human Body” va ocupa integral etajul 1 al muzeului Antipa, acoperind un spatiu de 600 mp. Lucrarile de amenajare sunt in plina desfasurare in acest moment. Expozitia include peste 200 de exponate - corpuri umane reale, care, prin disectiile la nivelul organelor si tesuturilor ofera o perspectiva unica, tridimensionala, fidela, asupra a ceea ce se afla sub piele, asupra miracolului corpului omenesc si a modului in care acesta functioneaza. Extraordinarele exponate au fascinat deja peste 20 de milioane de vizitatori din intreaga lume, fiind prezentate in orase precum: Londra, Amsterdam, Barcelona, Bratislava, Budapesta, Dublin, Kiev, Lisabona, Madrid, Praga, Torino, Viena, Oostende. Expozitia "The Human Body" işi propune sa schimbe modul in care vizitatorii percep corpul uman, oferind romanilor, in premiera, o sansa unica de a-si privi organismul prin ochii unui chirurg si de a "experimenta" o incursiune vizuala in interiorul sau. Nu in ultimul rand, scopul expunerii este si acela de a-i determina pe vizitatori sa-si respecte si sa-si ingrijeasca organismul, acordand atentie felului in care aleg sa traiasca.

Parteneri media: Radio Guerrila, Şapte Seri, Adevarul, Stiinta si Tehnica, Cocor Media Channel, The Light Cinema, Ioana, Port.ro, Ziare.com, 220.ro, Peteava.ro. Parteneri: Comunicatedepresa.ro, Rol.ro, MediaImage, MediaIQ, Worldclass.

Tichetele se pot cumpara online pe www.eventim.ro sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti). Biletele pot fi achizitionate şi in doua rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polona nr. 15. Copiii cu varste mai mici de 7 ani beneficiaza de acces gratuit.

În articolul

EXPOZITIA “THE HUMAN BODY”: biletele presale, sold out!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 7 mai 2024. Berbecii au nevoie de o schimbare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Noutatea la nivel european cu care se mândrește satul Ghermănești din Ilfov: "Este un punct strategic"
a1.ro
Delia, în vacanță cu părinții! În ce destinație de vis i-a dus pe mama și tatăl ei de Paște. Imagini rare
HelloTaste.ro
Pui cu cartofi și năut. Rețetă specială de la Jamie Oliver
Catine
Tartă de Santiago. Rețetă tradițională din bucătăria spaniolă
useit.ro
Rutina zilnică a lui Elon Musk. Ce face miliardarul după ce își începe fiecare dimineață cu o gogoașă
as.ro
Daniela Crudu a născut a doua oară! Ce putea să spună Gigi Becali despre ea, după scandalul teribil cu „Nilă”
MediCOOL
Este postul intermitent periculos pentru sănătate? Ce spun experții
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum poți arde grăsimea de pe coapse. Trucuri pentru a scăpa de kilogramele în plus
HelloTaste
Prăjitură cu rubarbă și bezea. Un desert cu gust dulce-acrișor
x