FOTO! Cele mai bizare si frumoase restaurante din lume

Publicat pe 14.02.2013 la 14:11 Actualizat pe 14.02.2013 la 17:00

Crezi ca o cina la un restaurant cu specific frantuzesc sau asiatic este ceva special? Nu se compara cu o masa intr-unul din localurile de mai sus, langa o cascada, intr-un avion sau in subteran. Iata care sunt cele mai frumoase si bizare, totodata, restaurante din lume.

Villa Escudero, Filipine, are un restaurant unic. Mesele sunt asezate chiar la baza unei cascade mici, astfel incat oaspetii isi pot scalda picioarele in apa de izvor, in timp ce mananca.

Salt & Sill din Suedia este un restaurant plutitor. Cele 23 de incaperi ale localului au loc de luat masa in aer liber iar singurul apartament din localul-hotel are si un jacuzzi privat pe acoperis.

Situat intr-o mina veche de 115 ani din Finlanda, acest restaurant ii serveste pe clienti la o adancime de aproape 400 metri sub pamant!

Poate ca te-ai obisnuit cu mese luate in avion, dar nu cu mese servite intr-un restaurant in avion. Un englez a organizat un restaurant intr-un avion din Coventry Airport. Curiosii pot servi friptura Vampire si Bomber T-Bone sau file de peste Meteor la una din cele 40 de mese disponibile. Chelnerii pot fi chemati la mese exact asa cum erau chemate stewardesele inainte, folosind butonul de apel.

Localizat in vechea Banca Nationala din Denver, acest restaurant invita clientii intr-o atmosfera vintage, la mese clasic decorate, pe canapele din piele restaurate, unde clientii bancii obisnuiau sa stea in timp ce isi verificau seifurile. Exista si o crama, localizata in fostul spatiu de depozitare a banilor.

In sudul orasului Mombasa, din Kenya, Ali Barbour si-a deschis restaurant intr-o pestera din calcar. La intrare, exista un bar dichisit si un hol care conduce spre doua pesteri inferioare, fara tavan, de unde poti admira cerul instelat.

La Taichung exista un restaurant din carton. In afara de chelneri, mancarea propriu-zisa si cateva tacamuri, toate lucruri din interiorul restaurantului sunt facute din carton: scaunele, mesele, vasele pentru mancare.

Muvbox este un mic local portabil din Montreal, care functioneaza pe baza de energie solara. Proprietarul a transformat un container normal intr-un pub cu 28 de mese si bucatarie, cu terasa, unde se servesc mancaruri proaspete si feluri gourmet.

În articolul

FOTO! Cele mai bizare si frumoase restaurante din lume

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x