FOTO! Zece celebrități și dependențele lor ciudate

Publicat pe 17.02.2014 la 15:12 Actualizat pe 17.02.2014 la 18:12

Fiecare dintre noi are câte o slăbiciune față de câte ceva, fie că este vorba de ciocolată, bilete la loterie sau pantofi. Când vine vorba despre celebrități însă, pe lângă faptul că sunt dependente de anumite lucruri, trăiesc și într-un mediu care le permite să facă excese.

Fiecare dintre noi are câte o slăbiciune față de câte ceva, fie că este vorba de ciocolată, bilete la loterie sau pantofi. Când vine vorba despre celebrități însă, pe lângă faptul că sunt dependente de anumite lucruri, trăiesc și într-un mediu care le permite să facă excese.

10. Anna Kendrick

Jocurile de calculator pot fi considerate un mod plăcut de petrecere a timpului liber, însă Anna a depășit limita normalului, petrecând câteva ore pe zi cu Angry Birds.

9. Cheryl Cole

Sucul de morcov este foarte sănătos atunci când este consumat în cantități moderate. Cheryl bea însă până la 8 pahare pe zi.8. Jesse Eisenberg

8. Jesse Eisenberg

Jesse nu se poate opri din adoptat pisici vagaboande sau de la centrele de adăpost. Totul a început ca un gest de caritate și acum este o adevărată obsesie.

7. Megan Fox

Megan Fox este obsedată de pantofi și primul lucru pe care l-a făcut când a încasat primul cec al primului ei film a fost să își cumpere o pereche de Roberto Cavalli de 600 de dolari.

6. Ben Affleck

Ben joacă poker cel puțin 4 nopți pe săptămână. Cea mai mare sumă de bani pierdută a fost 500,000 de dolari într-o noapte la un cazino din Las Vegas.

5. Robert Pattinson

Robert Pattison bea în jur de 300 de cutii de Cola pe săptămână.

4. Ozzy Osbourne

Lui Ozzy îi plac cerealele Sugar Puffs. Pentru că ele sunt produse în Anglia, Ozzy importă cantități industriale și este poate cel mai fidel client al brandului.

3. Avril Lavigne

Nu o vei vedea niciodată pe Avril fără contur negru la ochi. Cântăreața a declarat că are o obsesie pentru eyeliner și că dacă nu-și conturează ochii se simte dezbrăcată.

2. Salma Hayek

Salma Hayek adoră să își alăpteze copilul. Însă lucrurile ar putea lua o turnură bizară pentru că încă nu se știe până la ce vârstă îl va alăpta. Ea a declarat că dependența ei este la fel de puternică precum cea a unui alcoolic și că nu se poate opri.

1. Jack Black

De la jocuri de noroc și fumat, Jack Black și-a dezvoltat acum o nouă obsesie: ceaiul verde. Acesta bea cantități enorme de ceai, iar obiceiul este unul dezvoltat în 2008, după nașterea fiului său.

Foto: hepta.ro, wikipedia.org



În articolul

FOTO! Zece celebrități și dependențele lor ciudate

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 6 mai 2024. Berbecii sunt îndemnați că meargă mai departe. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Focul Sfânt a luminat România în noaptea Învierii. Credincioșii au fost copleșiți de emoții şi plini de speranță
a1.ro
O bucată de carne a început să se miște și a căzut singură de pe masă. Clientul unui restaurant a filmat totul
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cum să folosești metoda de cumpărături 6 la 1 pentru a economisi timp și bani
useit.ro
Cum găsești iPhone-ul pierdut, chiar dacă e închis. Trucul simplu la care poți apela
as.ro
Dezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi
MediCOOL
Cele mai bune băuturi care pot reduce nivelurile zahărului din sânge. De ce este indicat să le incluzi în dieta ta
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum te poate ajuta magneziul să slăbești. Face kilogramele în plus să dispară
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x