HILAR! Șapte semne CRITICE că relația voastră de la distanță nu va reuși!

Publicat pe 29.03.2016 la 14:27 Actualizat pe 29.03.2016 la 14:39

Să fim serioși! Nu toți suntem din filmul fetei din Singapore, care a călătorit până la Vulturești să-și facă un viitor alături de iubitul ei oltean!

Să fim serioși! Nu toți suntem din filmul fetei din Singapore, care a călătorit până la Vulturești să-și facă un viitor alături de iubitul ei oltean!

Chiar dacă unele iubiri de la distanță au un final fericit, adevărul este că majoritatea acestor relații se pierd! Așadar, iată zece semne că iubitul vrea să-ți spună “adio”…așa...”frumos, elegant”- vorba unui clasic în viață!

1. Planuri de viitor! Dacă înainte obișnuiați să stați ore în șir și să plănuiți fiecare zi din viață, brusc ceva se schimbă! Devine evaziv și schimbă subiectul când vine vorba de viitor!

2. Întâlniri regulate! Înainte obișnuiați să vă vedeți mai des, în ciuda distanței sau a programului! Acum, când îi spui că ești singură, te sfătuiește să-ți inviți câteva prietene, să-ți țină de urât!

3. Folosiți tehnologia pentru a comunica! Înainte erați logați la toate căile de comunicare posibile, acum, abia dacă-l mai găsești pe Facebook!

4. Ia-ți o zi liberă când ești supărată! Mereu te sfătuiește să o lași mai moale cu treburile și să te relaxezi! Mai nou, îți spune că munca asiduă te face să uiți de eventualele probleme cotidiene!

5. Trimite-i o scrisoare din când în când! Păi, cine erau romanticii incurabili care, mai că ar fi trimis porumbei călători ca să-și trimită mesajele de dragoste, gravate pe hârtii parfumate?! Și-acum, îți sugerează că poștașul s-a îmbolnăvit, întrucât, de ceva vreme, nu și-a mai primit corespondența!

6. Stop geloziei! Ea este bună cu măsură, dar când îi spui că ai fost regina petrecerii, iar el nu are nicio reacție….atunci, e clar, nu îi mai trezești nici măcar interesul, darămite gelozia!

7. Fii mereu pozitivă! Da, optimismul e bun, face bine la ten, la încrederea de sine, dar…sincer, în acest caz, linia dintre optimism și prostie poate fi absurd de fină!

În articolul

HILAR! Șapte semne CRITICE că relația voastră de la distanță nu va reuși!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Fiica de 24 de ani a lui Gabi Balint a ajuns vedetă pe Tik Tok. Denisa Balint este model şi şi-a dat fanii peste cap
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x