Kings On Ice revine la București! Best of Plushenko, în aprilie

Publicat pe 18.12.2013 la 13:00 Actualizat pe 18.12.2013 la 13:07

Perfectiunea, intensitatea si stralucirea patinajului artistic mondial vor cuprinde capitala in cadrul celui mai renumit si indragit eveniment de gen din Romania: Kings On Ice Olympic Gala 2014! Spectacolul impresionant pe gheata ii va avea in prim-plan pe cei mai cunoscuti reprezentanti ai patinajului artistic si se va desfasura pe data de 5 aprilie la Sala Polivalenta din Bucuresti.

Alaturi de campionii olimpici, mondiali si europeni en-titre, direct de pe podiumul Jocurilor Olimpice de Iarna de la Sochi, in capitala se va afla nimeni altul decat „regele ghetii”, Evgeni Plushenko, care va prezenta, in premiera pentru publicul din Romania, o compilatie a celor mai bune momente de patinaj din cariera.

Considerat a fi unul dintre cele mai spectaculoase evenimente de acest gen din lume si unul dintre show-urile preferate ale publicului roman, gala Kings On Ice va oferi spectatorilor un regal de patinaj artistic incununat de numere spectaculoase pe gheata, interpretari emotionante si elemente acrobatice periculoase, dar si oportunitatea de a vedea live, numere de patinaj castigatoare din cadrul unora dintre cele mai importante competitii sportive ale lumii precum Jocurile Olimpice de Iarna 2014.

Kings On Ice Olympic Gala il va readuce in fata publicului din Romania pe multiplul campion mondial Evgeni Plushenko care, dupa luni intense de antrenament, revine cu un program special, o compilatie best-of a celor mai bune si indragite momente din programele care l-au consacrat. „Voi prezenta un program special si unic creionat in jurul unei idei nemaiintalnite in patinajul artistic. Spectacolul va fi o antologie a celor mai bune momente din cariera unde fiecare spectator va regasi un Plushenko preferat, fie cel din Scheherazade, Nijinsky, The Godfather, Tosca Fantasy sau Tango Roxanne.”, a declarat patinatorul rus.

Alaturi de cei mai buni patinatori ai momentului, de la gala Kings On Ice nu va lipsi laureatul premiului Emmy, Edvin Marton. Sub corzile celebrului sau Stradivarius, „Printul Viorii” va oferi publicului un show de neuitat, o retrospectiva emotionanta a pieselor ce au cucerit milioane de ascultatori din toate colturile lumii.

Kings On Ice Olympic Gala va avea loc pe data de 5 aprilie 2014, la Sala Polivalenta din Bucuresti, iar biletele au fost puse spre vanzare din 29 noiembrie, in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, la casa de bilete a Salii Palatului si online, pe www.myticket.ro, la preturi cuprinse intre 120 si 400 lei.

În articolul

Kings On Ice revine la București! Best of Plushenko, în aprilie

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 7 mai 2024. Berbecii au nevoie de o schimbare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Noutatea la nivel european cu care se mândrește satul Ghermănești din Ilfov: "Este un punct strategic"
a1.ro
Delia, în vacanță cu părinții! În ce destinație de vis i-a dus pe mama și tatăl ei de Paște. Imagini rare
HelloTaste.ro
Pui cu cartofi și năut. Rețetă specială de la Jamie Oliver
Catine
Tartă de Santiago. Rețetă tradițională din bucătăria spaniolă
useit.ro
Rutina zilnică a lui Elon Musk. Ce face miliardarul după ce își începe fiecare dimineață cu o gogoașă
as.ro
Daniela Crudu a născut a doua oară! Ce putea să spună Gigi Becali despre ea, după scandalul teribil cu „Nilă”
MediCOOL
Este postul intermitent periculos pentru sănătate? Ce spun experții
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum poți arde grăsimea de pe coapse. Trucuri pentru a scăpa de kilogramele în plus
HelloTaste
Prăjitură cu rubarbă și bezea. Un desert cu gust dulce-acrișor
x