Petrece 1 Mai la mare!

Publicat pe 27.04.2011 la 12:20 Actualizat pe 27.04.2011 la 12:32

Nu poate fi considerata o regula, dar se stie ca 1 Mai este un bun prilej pentru multi dintre noi sa dam o fuga la mare. Anul acesta ofertele sunt destul de multe si diversificate ca pret.

Pe litoralul romanesc

In statiunea Mamaia, oferta de 1 Mai este cuprinsa intre 110 si 250 de lei de persoana. Include doua nopti de cazare cu mic dejun. Hotelurile de patru si cinci stele ofera doua nopti de cazare la un tarif cuprins intre 750 si 2.400 de lei pe camera. Include micul dejun si cina.

Costinestiul ofera anul acesta un pachet de trei nopti cu micul dejun inclus, incepand de la 300 de lei de persoana. In statiunea Venus costul unui pachet de 1 Mai este in medie de 600 de lei de persoana. Include cazarea si trei mese pe zi.

La Eforie Nord, doua nopti de cazare cu mic dejun costa intre 150 si 220 de euro pentru doua persoane, iar in Neptun-Olimp ptretul pentru doua nopti este cuprins intre 95 si 250 de lei de persoana. Include doar cazarea.

Dubrovnik, un oras cu o istorie bogata

Cand spui Dubrovnik, te gandesti la un loc romantic, cu peisaje desprinse din povesti, o istorie bogata, gastronomie delicioasa, vinuri bune, un loc pentru minte, trup si spirit.

Circula o legenda printre croati cum ca, atunci cand Dumnezeu a creat lumea, a uitat sa le dea si croatilor cele necesare pentru a exista ca popor. Suparati, s-au plans Creatorului, iar El le-a dat o farama din chiar Imparatia Sa. De aceea croatii obisnuiesc sa spuna ca tara lor ar fi cea mai frumoasa de pe Pamant.

Dubrovnikul este in mod sigur o bijuterie - inconjurat de metereze medievale, strazi antice, cladiri istorice si case din piatra, pozitionat intr-o zona feerica, exact pe malul marii. Iar provinciile care il inconjoara sunt o adevarata incursiune in timp.

Pretul este cuprins intre 28 si 52 de euro de persoana pe zi. Include cazarea si doua mese pe zi.

„Nisipurile de Aur", o alegere inspirata

Aflata in mijlocul unei vegetatii luxuriante, statiunea Nisipurile de Aur reprezinta o alegere pentru toate gusturile. Situata la 17 kilometri de Varna, aceasta este cea mai populara destinatie a litoralului bulgaresc. Legenda spune ca in urma cu cateva secole un grup de pirati a ingropat o comoara pe faleza Marii Negre, la nord de orasul Varna, dar Mama Natura s-a razbunat pe infractori, transformand aurul in nisip stralucitor. De aici numele de Nisipurile de Aur.

Oferta pentru 1 Mai este cuprinsa intre 47 si 135 euro. Include doua sau trei nopti de cazare la hotel de patru si cinci stele in regim all inclusive.

Citeste si revista Felicia!

Foto: pdbulgaria.com

În articolul

Petrece 1 Mai la mare!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator au demascat capcanele de pe masa de Paşte
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x